Bajtársiassági napot rendezett az Új Magyar Gárda Mozgalom szombaton Budapesten. 

Murányi Levente egykori '56-os elítélt, a gárda egyik alapítója a rendezvényen egyebek közt arról beszélt, hogy véleménye szerint világháborús helyzet van, csakhogy ezt a háborút más eszközökkel vívják, mint az előző kettőt.

Bajtársiassági napot rendezett az Új Magyar Gárda Mozgalom

Úgy vélte, amerikai pénzen szervezik a Magyarországra és Európába tartó menekültáradatot, és hozzátette, hogy "egyetlen kormány nem volt eddig, amelyik kiállt volna a nemzeti kérdésekért". "Ti a magyar szabadság védelmezői kell, hogy legyetek" – fordult mintegy kétszáz fős hallgatóságához Murányi Levente.

Hegedűs Loránt református lelkész "egy háttérhatalomról" beszélt, véleménye szerint ez a háttérhatalom teremtett káoszt, ami kiváltotta az Európára és Magyarországra zúduló menekültáradatot, és ezt a háttérhatalmat tette felelősé a Magyar Gárda betiltásáért is.

Bajtársiassági napot rendezett az Új Magyar Gárda Mozgalom

A rendezvényen felolvasták Vona Gábor köszöntő levelét, amelyben a Jobbik elnöke úgy fogalmazott: ennek a közösségnek "nemcsak a múltban voltam tagja, nemcsak a jelenben vállalom azt, hanem a jövőben is bajtársatok maradok".

Mint írta, hat évvel ezelőtt, amikor 216 résztvevőt vittek el a rendőrök az Erzsébet téri rendezvényükről, a gárda erkölcsi szintjével, bátorságával, tartásával aratott győzelmet a hatalom felett, miközben a gárda senkinek nem ártott.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Úgy vélte, amerikai pénzen szervezik a Magyarországra és Európába tartó menekültáradatot, "

Másik idióta meg azt találta mondani hogy az amerikaiak bombázták le az ajkai vörös iszap tározót és sokan el is hitték neki. Ahogy azt is elhitték hogy Felcsúton űrállomás épül. Na meg Hitlernek is elhittek sok mindent a megvezetett szerencsétlen tömegek.
Csak hát a történelem már sokszor bebizonyította hogy a gyűlöletkeltésre alapozott politika sehova nem vezet, a gyűlölködő ideológia mindig visszaüt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Csizmás Kond: Persze Te azt is tudod ilyenkor, hogy mennyi a "jogos és arányos" védekezés a családod, javaid megvédése érdekében... Egy ilyen szituációban "elszállhat" az ember agya, nem hiszem, hogy képes mérlegelni. Én inkább rendőrt hivnék, hogy mindenképpen "törvényes" legyek. Ezzel együtt elfogadom, hogy Te ugy tennél, ahogy irod!
Csizmás Kond
@eszegfu: ...elképzelem amit a lányodról tépi le a bugyit a gané te a táskádban a telefonodat kezded keresgélni.
...én egyszerűen elő a bicskát és leszúrnám...majd még az is lehet kitaposnám a bent-maradt beleit...
tudod ezek mind vérmérséklet kérdése. én nem kértem, hogy rosszat tegyen ő se kérje mennyit fizessek..
eszegfu
@Csizmás Kond: Utolsó mondatoddal egyetértek! Értem én, hogy határtalan dühödben leszurnád...de sajnos szerintem Téged büntetnének meg.
Csizmás Kond
@eszegfu: ...valamennyit változott az uborkás törvény...:)
eszegfu
@Csizmás Kond: Jó végszó! Hüvősebb napot kivánok Neked!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.