Az MSZP felszólítja a települések jegyzőit, hogy a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazásig minden üzletet, amely ezt igényli, nyilvánítsanak piaccá ugyanazokkal a feltételekkel, mint ahogy az a CBA balatonfenyvesi és balatonakali boltjai esetében történt. 

Lukács Zoltán, az ellenzéki párt alelnöke az erről szóló, vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében tudatta, a szocialisták parlamenti kezdeményezéssel is élni fognak azért, hogy a "vasárnapi zárva tartást eltörlő" népszavazásig bármely üzlet piaccá nyilvánítással nyitva lehessen a hét minden napján.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lackó50
Ha a CBA lehet piac, akkor a TESCO is, meg az Auchan, ... stb. Módosítsuk a magyar nyelvet BOLT = PIAC
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Helyes! Magyarország az ezer stadion és a háromezer fedett piac országa lesz. Egy idióta törvény miatt röhög rajtunk Európa. Megjegyzem, sok másért is, ami nem tartozik a cikkhez.
Desischado
Egyetértek, de ezt a rablóbanda nem fogja hagyni! Hiszen a cba meg a haveri kör miatt találta ki a kdnp az egészet!
Kosbor
Én elég jámbor ember vagyok, de ezentúl elkerülöm a CBA üzleteket, amíg a vasárnapi nyitvatartást vissza nem állítják! Gusztustalan, ahogy Baldauf László kilobbizta a zárvatartást. Heti egy Porsche árával még többet keres, ezért cserébe a magyar emberek, -akik egész héten güriznek-, nem vásárolhatnak a szabadnapjukon, vagy családi program volt hétvégén a közös bevásárlás. Az állam, főként pedig üzletemberek ne avatkozzanak a magánéletembe!
gulyasgyula
@Kosbor: Jól teszed én már régen ezt teszem de úgy látom megvannak nélkülem és nem mennek csődbe ..
Tekla
Mi milyen idióták vagyunk ! A városi emberek érdeke miatt , szenvedjen mindenki.
Vasárnap vidékre nincsenek is közlekedési lehetőségek. Ismerősünk hétvégén 17 kilométert gyalogolt, hogy haza tudjon jönni a munkahelyéről. Közlekedés hiányában vásárolni se járunk hétvégén. Ezek a busz-mertó-villamos (b.m.v.)használók miatt , gyalogoljunk a munka helyre, mert nem tud 2 napra előre gondolkodni, meg neki jogai vannak ! A mamájuknak kellet volna, hogy ne legyen joga ,buta-önző-idiótát a világra hozni.
Kosbor
@Tekla: A vasárnapi vásárlás és egyes vidékeken a hétvégi közlekedés megoldatlansága két különböző dolog. A politikusok imádják összeugrasztani a vidéket a városokkal. Jelezni kell az igényeket, és folyamatosan küzdeni érte. A mai kormány csak az erő szavára hallgat. Meg kell tanulni azt, hogy miként lehet a média érdeklődését felkelteni (harsányság, flashmobok). Ne hagyja magát a vidéki ember, ő se ér kevesebbet, mint bárki más. Sikertelenség esetén ne a nagyvárost okolni, hanem más, kreatívabb megoldásokat keresni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.