3-4 kiló málna elég volt, hogy egy balatonfenyvesi CBA-t piaccá minősítsenek, így vasárnap is nyitva tarthasson. A mindössze 20 doboznyi gyümölcsöt kínáló málnaárust a termelői piacról csalták át ide A boltnak bejött a húzás: most vasárnap tömött sorok álltak a kasszánál – számolt be a NOL.hu.

Az egyik Budapestről érkezett vásárló azt mondta, ha nem lenne vasárnapi zárva tartás, biztosan nem vásárolna a CBA-ban.

Ócska hazugság ez is, de hát már csak nevetünk

- tette hozzá.

A NOL rajta kívül két tucat vásárlót állítot meg az üzlet bejáratánál, de ők is mind hazugságnak minősítették a CBA piaccá alakulását.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Az egész ország egy fidesznyik, olcsó falusi, vándormutatványos szintjén áll, a pofátlan, nyílt kivételezésekkel együtt ! Hányinger !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
jaaaaj..nemáááá.. méghogy a cba megúszta? le van ez vajazva.

a nép tökéletes hülyítése.
Gemüs52
Tehát piac lett ! Én a piacon általában kötözködöm az árak miatt vagyis vitatkozom. Ha ott nekem a pénztáros azt mondja ,5000 a végösszeg ,amit fizetnem kell ,én azt mondanám 4500,t megadok érte többet nem. Remélem valaki megcsinálja !
wagabund
@Gemüs52: megfogják csinálni, az biztos..
Lepényleső
Ezek szerint már az sem igaz,hogy egy fecske nem csinál nyarat.
karma1
@Lepényleső: Sot, en mar Jozsi se vagyok...:o))
lajospapa
Drágáim! Most örülnünk kellene, hogy egy Fidesz közelinek mondott üzletember megtalálta a a Fidesz által okozott probléma megoldását, mely problémát a Fidesz érte csinált. Hát örüljünk, mert ez azt bizonyítja, hogy jól választottunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.