Kizökkent az idő; - ó, kárhozat! Hogy én születtem helyretolni azt. A nemzet legcivilebb civil szervezete tartott hétfőn sajtótájékoztatót, amin azon háborogtak, hogy kedden az EP a magyar állapotokról is tárgyalni fog. Csizmadia László CÖF-elnök (egyben a magyar civil szervezetek állami támogatásának mértékéről döntő NEA vezetője) elmondta, hogy nyílt levélben fordulnak Martin Schulzhoz, az EP elnökéhez, és úgy vélekednek ebben, hogy az ülés csupán zöld, liberális és szocialista pártpropagandát szolgál, illetve valódi célja a figyelem elterelése a megoldandó problémákról.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Gondolom az EU, összexarta magát a fenyegetéstől.Görög téma jegelve, azonnal intézkedni, mert fenyeget a CÖF! Isten szeretheti a hülyéket, ha ennyit teremtett belőlük!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@iskolakerülő: ma, 16:09
Nap melege! Meg van a magyarázat miért is lett hülye. Napszúrás, felforrt az agyvize!
silber13
Aszondi az a sajtfejű Cöfista, az a suszter, vagy valami olyasmi:
" amennyiben az EP továbbra sem veszi figyelembe az európai civil társadalom követeléseit, akkor kénytelenek lesznek nyomást gyakorolni az uniós intézményrendszerre."
Az a csizmafuserátor mondja már meg,ez a szélütött CÖF mióta nevezi magát " európai civil társadalom"-nak, és mióta követelődzik a sok kelekótyája? Az alkalmazni kivánt nyomás nagyságát pedig kéretik Pascalban ( CÖFösök értelmi szintjét figyelembe véve ) Pa-ban megadni!
dr. prédikátor
Aztakurva!!! a kis fütyi-szes genyák már fenyegetőznek is???Az EP-ben még seggtörlőnek se alkalmaznák őket!!!
kakaósbögre
olyanok mint a legyek éjjel.a fényre jönnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.