A szociológus szerint L. Simon László nem érti a szegénység problémáját, ha arra utal, hogy felesleges nyitva tartani a boltokat vasárnap, amikor négymillióan úgyis szegények. Az érdekvédő úgy vélte, éppen a szegények ellen hat, ha nem vásárolhatnak csak a kevés, és drága kisboltban. Az ellenzéki politikus szerint pedig a kormány nem a szegénység, hanem a szegények ellen küzd.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ez a Simon egy hányingerkeltő alak, viszont az is egy rohadék akinek egész héten nem tud időt szakítani a vásárlásra és ezért mást arra akar kényszeríteni hogy neki megadja a kényelmet.
jancsipapa
De őt nem borítják ki ,mint ahogy kellene ... Marad a védőernyő alatt.
Gemüs52
Elég szomorú ,hogy ilyen buta,korlátozott emberek döntenek a mi "érdekünkben" a mi sorsunkról ! Eddig azt hittem ,hogy az a csúcs mondása ,hogy a napenergia felhasználása azért nem gazdaságos merte éjszaka nem süt a nap !
kakaósbögre
nos,íme egy újabb bizonyíték hogy ez a lény fajtája ritka gusztustalan példánya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.