Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában beszélt a kialakult helyzetről. Elmondta, a szerb rendőrök nem akadályozzák a migránsokat.

Ebben a helyzetben szerinte Magyarországnak meg kell tennie a szükséges lépéseket, mert ez a tömeg nem állítható meg.

A szakember saját, a szerb-magyar határon szerzett tapasztalatairól számolt be a műsorban.

Elmondta: egy éjszakai, a határsáv szerb oldalán tett látogatásakor azt látta, hogy másfél óra alatt, 100-120 fős csoportokban, mintegy ezren keltek át a határon. A migránsok mozgását modern mobiltelefonok használatával koordinálták az embercsempészek – közölte, megjegyezve: a szerb rendőrség nem akadályozza a mozgásukat.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
megasztán azt is mondta, hogy tudnak olyan emberről egy faluban, aki az embercsempészetből szedte meg magát ..új autó, új motorok, új ház..

és? ennyi? mert ha igen, akkor hajrá..csak így tovább...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
Ha a mi nagyeszű miniszterelnökünk - más mutyi ügyeit takargatva - nem csap ekkora cécót Európa szerte a bevándorlás körül, a bevándorlók megmaradtak volna a tengerparti országok területén. Ezek a népvándorlók addig azt sem tudták, hogy van egy Magyarország nevű illiberális állam a világon. A köpcös vezír csinált reklámot az embercsempészeknek.
lampa laz
Ilyen biztonsági szakemberre a tyúkól környékét sem bíznåm, mert képes lenne a rókával is összefogni. Itt is ez van, tolja a hülye fideszes dumåt.
Sanyi2015
@sentinel216: ugye ezt a hülyeséget te sem hiszed el?
sentinel216
@Sanyi2015: Ha egy faluban a népek rövid úton, gyorsan akarnak eljutni, mondjuk a vasútállomásra, lehet, hogy az útjukban lévő drótkerítésen átmásznak, vagy le is tapossák. Kicsit távolabb lakik egy gazda akinek nincsen kerítése, de útba esik a cél felé, elkezd táblákat kirakni a faluba, hogy énfelém ne jöjjön senki, mert kerítést fogok felhúzni. Na vajon merre fognak menni azok, akik nem akarnak kerítéseket mászni? Amióta a kormány meghirdette a határ fal építését, háromszor annyi a menekült, mint azelőtt.
justhpeter
Vajon mi lepte meg Nógrádi urat ? Szervezett embercsempészet ? Ezt nem csinálhatják ? Törvénytelen ? Pénzért állampolgárságot árulhat az ország hivatalos kormánya a világ minden irányában ? Ez nem törvénytelen ?
Kormánynak szabad - az embereknek nem. Pénzért szabad nagyban - akár az országot is eladni - kicsiben nem szabad. Ez nem lepi meg Nógrádi urat ?
Ticsi
Lehet nem véletlenül lett felfújva ez az egész? Tisztelt vezérurak lepaktáltak az embercsempészekkel. "Felfújjuk, aztán ti többet kérhettek a migránsoktól az átkelésért" a végén meg szétdobják a zsetont

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.