A mikropárt egészpályás letámadással veti bele magát azokba az ügyekbe, amelyek a Fideszt vagy nem érdeklik, vagy úgy gondolják, jót tesz a dolognak, ha van benne egy kis kereszténydemokrata szál. Ezeket szedtük össze, és még az is kiderül, hogy mi közük van az ősszel induló kampányhoz.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Miért kell hagyni, hogy egy olyan párt szóljon bele dolgokba amelyik önállóan be se kerülne a parlamentbe?...csak egy kelés a fidesz seggén.
nyanya001
@Hellcat: Nem csak a fidesz seggén, de az egész ország seggén !
Az ország ba...tásába élik ki magukat perverz módon !
glorianna
Köztudomású, hogy a kdnp nem saját jogon ilyen "erős" - az egyházak - elsősorban a katolikusé - bástyája a kormányban. Kereszténynek nem nevezhető, sem megnyilvánulásai (képmutató ájtatossággal leplezni próbált szimpla gonoszság), sem céljai alapján, demokratának még annyira sem, néppártnak legfeljebb akkor, ha a 15-20 megélhetési tagjukat kinevezzük népnek.
Ahogy elnézem, ugyanaz lesz a sorsa, mint a kisgazdáknak és az mdf-nek. A végjátékig még kártékonykodnak néhány kört :(
eugen4402
A 2010-es kormányalakításkor O. V. azt ígérte,hogy Semjén lesz a Fidesz kormányban a HORGONY... Könyörgöm, legalább ezt az egy ígéretét tartsa be, és ne fővadászként alkalmazza, hanem ba...a be a vízbe, ahogy egy horgonyt normális hajókon használni szoktak...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.