Ezt gyanítja legalábbis. Az Új Szónak adott hosszabb interjút, amiben többek között arról is beszél, hogy nem tudja megszokni Budapestet és ebben nagyon keveset is segítenek neki.

Reiszre azután nem tartott igényt a köztévé, hogy elindult az új M1. Jelenleg egy december végéig érvényes keretszerződése van, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy képernyőre is kerül. 

A meteorológus ezzel kapcsolatban például azt mondta a lapnak, hogy:

"Nem feltétlenül az számít, hogy cici legyen, meg szép láb, hanem bólogató fej és olyan száj, ami nem sokat jár. Nem feltétlenül csak hölgyek vannak ott, hanem férfiak is."

Azt mondja, ő nem szokott bólogatni, sokat jár a szája, mert vannak elképzelései, vannak meglátásai, van kritikája és önkritikája is. "Utóbbiból nagyon sok van, de másokra nézve is van jogos bírálatom, s ezt a többség nem szereti."

Beszélt még az Új Szónak honvágyról is, arról, hogy Szlovákia borzasztóan hiányzik neki. A légkör és a vasút hiányzik neki, ettől nem tud megszabadulni, az itteni légkört pedig úgy tűnik, képtelen megszokni, de sok segítséget véleménye szerint nem is kap. Úgy érzi, nem tartozik bele ebbe a közösségbe.

Most arra vár, hogy esetleg valamelyik tévéből kap egy hívást, hogy menjen oda időjárást jelenteni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A nagy száj nem kifizetődő csak a nagy barna nyelv, a kosztévénél pláne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Másik
Érdekes foglalkozás az övék is. Látszólag 1-2 percben elmondják mi várható, és mégsem mindegy ki mondja. Élmény volt, ha véletlenül kifogtam.
Nálam a Tv csak dekoráció műsor nélkül, csak itt-ott futok bele ilyesmibe, és még így is jobban kedvelem, mint GN-t, vagy a Tv2-ős csajt.
panellproli
Örülök hogy van még nyílt szívű és bátor ember aki nem rejti véka alá a véleményét.Remélem, hamarosan el jön az az idő amikor a jelenleg rettegésben tartók fognak rettegni, és hétköznapi dolog lesz ha valaki véleményét nyíltan kifejti és ez senkinek nem lesz különleges dolog.
cirip
Nem szabad őszintének lenni, sajnos, ez a vége. Ha nem bírod itt,..kívül tágasabb. :(
varirmag
"Úgy érzi, nem tartozik bele ebbe a közösségbe.

Most arra vár, hogy esetleg valamelyik tévéből kap egy hívást,"

Ha ennyire sz@rul érzi magát, miért vár ??? Nem kell nyafogni, el lehet menni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.