A Fidesz-frakció szerint a Jobbik fontos ügyekben rendszeresen cserbenhagyta a magyar embereket. 

A kormánypárti képviselőcsoport arra reagált, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnök-frakcióvezetője a 2015 első félévét értékelő keddi sajtótájékoztatóján pártja áttöréséről, néppárttá válásáról beszélt.

A Fidesz-frakció az MTI-nek küldött közleményében arról írt, hogy az elmúlt hónapokban az Országgyűlés az embereket védő, megélhetésüket segítő számos törvényről döntött. Példaként említették "a jövő évi adócsökkentések költségvetését" – amellyel döntöttek a személyi jövedelemadó csökkentésről és a kétgyermekesek adókedvezményének növeléséről –, továbbá a bankok elszámoltatását, a rendvédelmi dolgozók béremelését, a brókercégekre vonatkozó szabályok szigorítását és az Iszlám Állam elleni magyar szerepvállalásról szóló döntést.

A kormánypártiak szerint Vona Gábor és "a szélsőséges nézeteiről ismert Jobbik" ezekben a kiemelt ügyekben mindig lelepleződött, és kiderült, hogy "csak a levegőbe beszélnek", hiszen a parlamenti szavazás során ezekben az esetekben vagy tartózkodtak, vagy nem szavazták meg azokat. "Számtalan esetben együtt szavaztak Gyurcsány Ferenc szövetségeseivel" – tették hozzá.

"A Jobbikról és annak tagjairól mindenki tudja, hogy báránybőrbe bújt farkasok" – fogalmazott reagálásában a Fidesz.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
"A Fidesz szerint fontos ügyekben hagyta cserben a Jobbik az embereket"
Biztosan a nagy meleg ártott meg a fideSSnek, ettől sikerült ilyen nagyon baromra ez a közlemény. Ők nyilatkozzák ezt, akik valamennyi ügyben cserben hagyták az embereket 2010 óta. Hogy a meleg pont a politikusok eszét veszi el a legjobban !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@justhpeter: Azt hiszem, helyes a diagnózisod a hőgutmannt illetően. Nem csak a jobbikosok, hanem az erdei cirkusz többi fellépői is megzakkantak, és valamilyen báránybőrbe bújtak, fürdőnadrág helyett. Az ilyen farkasokról nekem a rókázás jut eszembe. (Pardon!)
jancsipapa
A Jobbik ellenzékben nincs abban a helyzetben ,hogy cserbenhagyhatná az embereket . A Fidesz -kormányon - annál inkább ...
kkalman
A fitymasz az elmúlt öt évben nemhogy nem állt az emberek mellé, hanem inkább a mélybe lökte őket.
Anna Mária
Megdumálta a fidesz a jobbikkal, hogy mi most egy picit kritizálunk benneteket, ti meg majd visszaadjátok, ha szólunk. Picsi-pacsi.
hetöndöe
@Anna Mária: Ha a kényszer úgy hozza,olyan simán lépnek koalícióra a Jobbikkal,mint anno a Kisgizdákkal.:-)))
Színház a világ,a nácik meg főleg értenek hozzá.
Anna Mária
@hetöndöe: Naná. Már minden le van zsírozva. De a nácik hülyébbje még mindig küzd! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.