Az MSZP kedden változatlan formában benyújtotta az üzletek kötelező vasárnapi zárva tartásának eltörlését célzó népszavazási kezdeményezését a Nemzeti Választási Irodának (NVI), így szerinte a kérdést most már biztosan a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elé kell utalni.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Majd meglátjuk! De szerintem ezt is elkaszálják!
F_Viktor
@Desischado: Des, nem fogsz nagyon mellé lőni, a fityesz rezsim alatt még egyetlen egy népszavazási kezdeményezés nem jutott célba.
Utoljára az általam is támogatott Seres Mária ért el eredményt, de a honatyáink átverték őt és a magyar választókat.
"Seres Mária népszavazást kezdeményezett arról, hogy a képviselők számla nélkül ne kaphassanak költségtérítést. Számoljanak el ezzel ők is, ahogy mindenki más az országban. 605 ezer támogató aláírást gyűjtött össze. Az országgyűlés átnevezte a juttatást, ráadásul meg is emelte, így játszotta ki – törvénytelenül – a Népszavazást, amit végül nem írtak ki."
Desischado
@F_Viktor: Így van sajnos, és azon tűnődöm, vajon meddig leszünk még ilyen birkák, hogy mindezt eltűrjük?!
F_Viktor
@Desischado: Itt már csak egy éhséglázadás hoz változást.
Desischado
@F_Viktor: Ha így folytatódik, meg lesz előbb utóbb!
kkalman
Valamit biztos talál a NVI, vagy a NVB, hogy ne lehessen népszavazás. Ha mást nem, akkor azt, hogy már élő törvényről nem lehet népszavazást tartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.