Gazdafórumot tartottak kedden Mórahalmon. Országos agrárvezetők olyan károkkal riogattak, amelyek még nincsenek, de lehetnének. Egységes nyilatkozatban kérik Csongrád megye migránsok sújtotta településeinek polgármesterei, hogy a kormány dolgozzon ki módszereket az illegális bevándorlók okozta károk felmérésére, és a károk enyhítésére – ezzel kezdte tegnap a mórahalmi gazdafórumot Nógrádi Zoltán, a kisváros polgármestere. A fórumot a Nemzeti Agrárkamara Csongrád megyei szervezete hívta össze, azzal a céllal, hogy a Földművelésügyi Minisztérium, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) meghallgassa a károsultak panaszát az illegális bevándorlók által okozott károkról. Előzőleg mi is kerültünk egyet a határ közvetlen közelében, hogy megszemléljük a károkat, de egyetlen károsulttal sem sikerült találkoznunk. A határnak az a szakasza, ahol a legtöbb migráns bejön az országba, erdős, bokros terület. Még rozsot is keveset láttunk, az sem volt letaposva. Az...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@Freewolf: Chemotox a lelke csak ez esetben HCN alapú rovarölőt kellene használni!
vizinyuszi
De jólesik olvasni a pozitív hozzáállást!
m.macskosz
@36: Évekkel ezelőtt küldtem egy E-mailt Nógrádi Zoltánnak én is emiatt.
Képzeld el, hogy korrekten válaszolt, és közölte, hogy azokkal a paradicsomokkal szórakoztak, amelyeknek a feldolgozása nem lenne gazdaságos.
Tizenévesként mi viszont olyan paradicsomot szedtünk az építőtáborban, ami kb.a hüvelykujjam nagy körme nagyságú volt.
Tempora mutantur...
dr. prédikátor
T mórahalmi gazdák!!!Legalább egy bizonyító erejű videót vagy fényképet tegyetek már fel az okozott kárról! Vagy a letaposott kerítésről, megrongált fóliasátorról!!! A hölgynek meg üzenem: Az őzek nem ilyenkor párosodnak!!!De ha nekem nem hisz, kérdezze meg az őzeket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.