Kettő az egyben jutányos ár bárhol, bármilyen diszkontban, áruházban. De semmit kapni párszázmillió EU-s forrásból és adóból enyhén szólva átverés gyanús... Rakamaz, ez a kedves törekvő kisváros Tokaj-Hegyalja mellett fekszik, és gondolt egyszer csak valami szépet, nagyot. Talán első nekifutásra azt, hogy a környék turizmusát, ami kizárólag az addiktív hajlamok-alkoholizmus kielégítését szolgálja, kissé feldobja egy kiváló természetet bemutató turisztikai látnivalóval. Természetesen az fel sem merült senkiben, hogy a hanyatló népszerűségű akkori fideszes polgármestert is megmentheti a meg nem valósult projekt, az átverés és hazugság arcátlan emlékműve.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ezt csak dokumentálni kellene és elküldeni Brüsszelnek hogy lássák hogyan tűnnek el az uniós pénzek Magyarbajdzsán fekete lyukban.

Amúgy ez lesz a csuti kisvasúttal is, mert azt csak Brüsszelben hiszik el hogy hétezren utaznak rajta naponta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.