A bevándorlók ellen tüntettek szélsőjobbosok pénteken kora este a Keleti pályaudvar főbejárata előtt – az Introblog a helyszínen forgatott.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nola
annyira féltik Magyarországot és a magyarságot, de az anyanyelvüket sem beszélik rendesen... szégyen a magyar oktatásra nézve, hogy olyanok kerülnek ki az iskolákból, sőt, kerülnek igen magas pozíciókba néha, akik nem képesek a logikus gondolkodásra, racionális érvelésre, nem tudják megfogalmazni sem a gondolataikat. micsoda káosz lehet a fejükben...
a kormány elérte a célját. miért íródtak a plakátok magyarul? mert egy pillanatig sem szóltak a menekülteknek, a magyaroknak szóltak, azoknak, akiknek a xenofóbiájára lehet építeni, akik nem kérdőjelezik meg, hogy vajon miért költ a kormányuk az ő pénzükből ad hoc elhelyezett értelmetlen óriásplakátokra, miért költ értelmetlen nemzeti konzultációra, amivel a problémát nem oldja meg, ellenben iszonyatos feszültségeket szít, félelmet kelt az emberekben.
most már minden menekült, bevándorló = ellenség, sőt... mindenki, aki egy bizonyos csoport szerint nem "eléggé magyar" = bevándorló...
ugye tudjátok, hogy ezek az első lépések egy olyan ország felé, mint amilyen országokból most a menekültek érkeznek tömegével...
nem mondom, hogy nem súlyos probléma ez a bevándorlási hullám. kevésbé Magyarország problémája, de nagyon nagy probléma magának az EU-nak, mert a végtelenségig nem tud befogadni mindenkit. ez tény. de hogy lenne megoldás az, ha belső feszültséget szítunk, ha erőszakkal lépünk fel a rászoruló emberekkel szemben? mitől lesz akkor a mi országunk civilizált, mitől lesz annyira kulturált és európai, amit annyira féltünk? nem a menekültektől kell akkor félteni a kultúránkat, hanem saját magunktól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@Tekla: Mesélj, egész röviden írd le az állításaidat alátámasztó történeteket a következőkről:
1. Hol, s mikor élte fel menekült a javainkat?
2. Hol s mikor erőszakolta meg menekült a gyermekeinket?
3. Hol s mikor gúnyolta ki menekült bárkinek a vallását?
4. Hol s mikor él egy menekült Magyarországon összkomfortos helyen?
5. Hol vannak azok a tervek, melyek szerint 6 millió egészséges férfit kell eltartanunk?
Anna Mária
@eszegfu: Ne viccelj már. Egy normálisan viselkedő magyarral soha senkinek nincs baja külföldön.
eszegfu
@Anna Mária: Nem attól félek, hogy bajom lesz, hanem szégyellem magam...hátha "képben" vannak M.o-val kapcsolatban.
verum
@Tekla: - életed végééig pátyolgassanak úgy és olyan összkomfortos helyen, mint a menekülteket idehaza!
Anna Mária
@eszegfu: Igen, képben vannak külföldön Magyarországgal kapcsolatban, és nagyon aggódnak, hogy Európa közepén megjelent a fasizmus, az idegengyűlölet, hogy nácik szabadon garázdálkodhatnak.
De ez nem jelenti azt, hogy az egyénekről rossz véleményük lenne az embereknek, hogy előítéletekkel viseltetnének a magyarokkal szemben, mindenkit egy kalap alá véve.
Nagyon jó, ha külföldön járva szabadon viselkedsz, képviselve a normális, nem hőzöngő, nem gyűlölködő magyarokat. Mert vannak sokan. Lássa csak mindenki őket is.
eszegfu
@Anna Mária: Hát jól van... ez is egy megoldás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.