"Nem akarom, hogy Magyarország a csirkefarhát fogyasztásában érjen el Európa-csúcsot. " 0 inShare Aki elmegy politikusnak, tanulja meg, hogy a közjót kell szolgálni és nem lehet lopni, mert ahol nincs becsülete a normák követésének, ott széthullik a társadalom - fogalmazott. "Azzal vádolom a miniszterelnököt, úgy gyengít el bennünket, hogy szabadon lophasson. És lop is" - jelentette ki Gyurcsány Ferenc pénteki komáromi lakossági fórumán. A következő tíz évben az infláció felett 3-5 százalékkal kellene emelni a béreket, hogy az ország kitörhessen a szegénység csapdájából - tette hozzá a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

puli_kutya
Fletó! Nehogy azt a villát még egyszer államosítsák!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
" A következő 10 évben az infláció felett,,stb,stb.". Optimista kijejelentés. A Cimbalmos és Nemzeti Dalárdája legalább 20-25 évre vágta haza ezt az országot.
Mézike
@nyanya001: Jesszus! Ez egy kilométer.:-(
hetöndöe
A felcsúti cigánybárónak soha nem volt bátorsága ahhoz,hogy ezt kimondja Fletóról,maximum az idomított csahosait küldte rá,akik szorgalmasan kreálták a nem létező ügyeket.
gizda genyó
Miért talán nem mondott igazat ???

Csak az el vakult fdsses fanok nem hiszik el az igazat :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.