Riadtan rezzentek össze az Ásotthalom és Mórahalom között gyalogló kongói menekültek, amikor az Age of Hope Alapítvány busza megállt mellettük. Miután megkínálták őket vízzel, elárulták, egy kis hajóval jöttek a kontinensig, Európán azonban gyalog keltek át. – Az egyik hölgy levette a zokniját. Hetek óta gyalogolt, vietnami papucsban jött végig. Nem volt más a lábán, csak hús – mesélte a Népszabadságnak Tóth Ákos, a budapesti civil szervezet vezetője, nem sokkal azután, hogy társaival visszatért a déli határtól. Mint mondta, a gyerekek nagyon rossz állapotban érkeznek meg Magyarországra. Akadnak olyanok, akik három napja nem ettek. – Alig tudják lenyelni az első falat babapiskótát tejbe áztatva – mondta Tóth, akinek tapasztalatai szerint lázcsillapítóra, csecsemőtápszerre, intimbetétre, tetű- és rühirtóra és persze lábápolóra van most a legnagyobb szükség, hiszen a menekülők „végiggyalogolták fél Európát”. ...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csetere
@vizinyuszi: Azok között vajon hány terrorista van, akik letelepedési kötvényt vásároltak? Pénzért mindent?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csetere
@izo: Én értem amit írok, ugyanis 35 éve pénzügyi területen dolgozom, és általában a gazdasági rovatokat szoktam először elolvasni. Ha úgy adódna, én is szívesen segítenék ha találkoznék velük.
csetere
@izo: @izo: Ha jól emlékszem az MFOR-on a múltkor azt olvastam, hogy kb. 76 ezeren vannak Ausztriában, de nem tudható hányan ingáznak naponta.
Anna Mária
@pbalage: Én is azt néztem, vajon mi a franc ragad a monitoromon!
Aztán ókosabb lettem! :DDD
Anna Mária
@F_Viktor: Tuti, hogy az oszták rendőr nem mondott ilyesmit. Ez megint valami ostoba kitaláció.
F_Viktor
@izo: Írod:
"Tájékozódj hány menekült megy Ausztriába és Hollandiába..."

Neked kellene tájékozódnod, ugyanis minden menekült innen először Ausztriába lép be!
Sőt, még az Olaszország felől érkezők egy része is!

Írod:
"...itt már kb 72.000-nél tartunk! "

A menekültáradat nem 2 hónapos probléma, felénk két éve ezzel élünk, most is csak Orbán érdekei miatt fújod a rasszista mondandóját!
F_Viktor
@Anna Mária: Írod:
"Tuti, hogy az oszták rendőr nem mondott ilyesmit."

Elképzelhető, neonáciaink hazudtak már ennél nagyobbat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.