Több millió forintos végkielégítést kapott Nyírbogát volt polgármestere, Simon Miklós fideszes országgyűlési képviselő – írja a Bors.

Mindez azért érdekes, mert a saját felesége indítványozta számára.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei települést 2001-től 13 éven át vezette Simon Miklós, ám 2014-ben az országgyűlési tisztséget választotta. A tavaly október 12-i polgármester-választáson felesége, a Fidesz színeiben induló Simonné Rizsák Ildikó győzött.

A lap birtokában lévő papírok szerint alig kettő héttel később, október 28-án indítványozta is, hogy végkielégítésként fizessenek ki a férjének bruttó 3 millió 67 ezer, ki nem vett szabadságai után pedig bruttó 2 millió 147 ezer forintot.

A fideszes képviselő  azt mondta, a határozat előtt egyeztettek a kormányhivatallal, így az jogilag rendben van. 

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,jobb zsebből, a bal zsebbe,, hát ez már kitűnően megy a fütyiszeknek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
"5 millióval lepte meg férjét a polgármesternő"

Ez a bányarém? Én inkább elszaladtam volna. Az 5 milla nem ér annyit hogy rémálmaim legyenek.
herczeg0210
Összefogott a család! A ma fia, család!
Aki Én
@szandokan: De igen zavart! Emlékeztetnélek, hogy rabláncon vezették. Kinek a dolga az elszámoltatás??? Itt sem az 5 millióról van szó, hanem a mérhetetlen pofátlanságról, szabad rablásról amit maguknak ,,törvényesítettek". Meg arról, hogy nincs nap ilyenek, és ennél durvábbak nélkül. Illő lenne már ezeket megérteni és a helyükön kezelni.
Anna Mária
@Aki Én: Nézd, a fidesz szekértolói imádják az ilyen osztogatós történeteket, mert remélik, hogy a szervilizmusuknak meglesz a jutalma, egyszer ők is sorra kerülnek, valamicskét nekik is vetnek a nagyok.
És ha egy ilyen véleményt tesz közzé az ember, akkor a fidesznyik egyszerűen törölteti. Hja, mert őt megsértették! :D
evacica
Na mi van Lázár "úr" most nem zavarja ez a pofátlanság, no meg a többi amit tisztelt párttársai csinálnak? Pofátlanul lopnak csalnak és ezt az önök kormánya még szentesíti is, mint ahogy Rogán mondja minden törvényszerűen történik. Na itt a baj mert ,mert önöknél már a lenyúlás ha önök csinálják az törvényes, ha más csinálja meg ha nemi is csinálja az mind lopás és pofátlan pénzszerzés! Önök rég eljátszották a becsületüket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.