Bezáratta a teakonyhákat a jegybanki vezetés, ételt sem vihetnek be a Magyar Nemzeti Bank épületébe a dolgozók, és ezt ellenőrzik is – írja a hvg.hu.

A lapnak nyilatkozó forrás szerint egy levelet kaptak, ebben indoklás nélkül arról tájékoztatták őket, hogy ezeket a helyiségeket megszüntetik és tárgyalókat alakítanak ki helyettük.

A hírek szerint elindult egyfajta mószerolás is, voltak, akiket arra utasított a főnökük, hogy vizsgálják át a hűtőket és akinek megtalálják az ételét, azt jelentsék. Mindezt azért, mert egyenesen tilos ételt bevinni az épületbe.

A hvg.hu megkérdezte a jegybankot is a dologról, akik nem is tagadták a teakonyhák bezárását, mindezt pedig úgy magyarázták, hogy:

„A munkavégzési helyek környezetében található további étkezési lehetőségeket is figyelembe véve indokolatlanná vált a jegybank épületében található nagyszámú, ételek melegítésére és fogyasztására szolgáló teakonyha fenntartása, ide értve a vezetői teakonyhákat is, így e helyiségek funkciója 2015. június 1-től megváltozott.”

Az ott dolgozók már arra is gondoltak, esetleg ezzel a lépéssel akarják elérni, hogy inkább a jegybankban lévő büfékben fogyasszanak és költsenek.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@szaboria1: Inkább a xartolcsyé, vagy valamelyik mamelukjáé...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@justhpeter: Nem kell neki foglalkozni, csak szólt a fidesz, hogy a havernak kell a büféüzlet. Úgy kell a sok fideszre szavazónak, zabálják csak, amit kötelezően eléjük raknak és élvezzék a besúgóikat.
agnes200
Mibe bele nem szólnak! És ettől most jobb lesz a matolcsynak, hogy mondjuk hétfőn nem lehet bevinni a vasárnapi ebéd maradékot, hanem ki kell otthon dobni a kukába?

És mikor foglalkozik a jegybankelnök értelmes dolgokkal?
Anna Mária
@agnes200: Jobban járnánk, ha Matolcsy lenne a főszakács és olyasvalaki bankárkodna, aki ért is hozzá.
Desischado
Ez tényleg Abszurdisztán! A dolgozók meg egyék csak amit megfőztek! mellesleg, én nem vennék abban a büfében semmit, hanem kint ennék valamit! De ez most kinek kedvezett már megint?
Anna Mária
@Desischado: Lehet, hogy ki se lehet menni ebédidőben, mindenki megkapja a kis golyós láncocskáját a bokájára.
Desischado
@Anna Mária: Ennél a bandánál én már semmin sem csodálkozom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.