Megromlott a viszony Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László és a Betyársereg között – írta az Index több forrásra hivatkozva.

A hírek szerint az elmúlt napokban a bevándorlókkal kapcsolatos puhasága miatt került összetűzésbe a szélsőségesekkel.

A Betyársereg július 6-án ment Ásotthalomra, hogy bevándorlókra vadásszon és abban bíztak, a polgármester is elkíséri őket. Toroczkai viszont egy mezőőrt küldött el velük, hogy navigálja őket.

A lap szerint a mezőőr nem volt a helyzet magaslatán, többször eltévedtek, ezért mentek Szegedre, ahol azonban időben érkeztek a rendőrök. Szélsőjobboldali források szerint kifejezetten azért érkeztek, hogy megverjék a menekülteket.

Forrásaik szerint a renőrök végig figyelték őket és röhögtek rajtuk, hogy mit bolyonganak annyit. Ők ezt úgy ítélik meg, hogy Toroczkai nem állt melléjük, inkább szabotálta az akciót.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Igazi náci banda.
Mélységesen megvetem mindegyiket és csak remélni tudom, egyszer megtisztul ezektől az ország!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
Na végre valaki tesz is ,már valamit! Az pedig, hogy a menekülteket akarták megverni, egy újabb médiahazugság! Valamelyik libsi kitalálta és most ez megy mindenhol! Hiába na, hazug ez a banda velejéig!
nola
@Freewolf: Nincs kétségem afelől, hogy a médiában sok a hazugság. Na de hogy szerintetek mindig csak akkor hazudnak, ha a jobbikról és úgy en bloc a jobboldaliakról állítanak valami nektek nem tetszőt, de ha az ellenzéket szorongatják, akkor azonnal mindent elhisztek... ez azért elég kényelmes, nem? :)
KERKA
Szóval a mezőőr nem volt a helyzet magaslatán, ezért bolyongtak össze-vissza,.
Térkép, GPS? Lényeg a lényegbe, a félkatonai szervezet megmutatta, mennyire felkészültek egy adott feladatra. Hála istennek:)) XD.
Anna Mária
@Freewolf: Ez áll a cikkben: "Szélsőjobboldali források szerint kifejezetten azért érkeztek, hogy megverjék a menekülteket." Cáfold a szélsőjobboldali forrásokat.
Freewolf
Sem a Gárda, sem a Betyárok, sem a Jobbik soha senkit nem vert még meg. Épp most fogják elkezdeni? Folyik a hazudozás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.