Csaknem félmilliárd forint értékben kérte a vagyoni zár elrendelését Gőgös Zoltán ügyében a Földművelésügyi Minisztérium. Gőgös Zoltán úgy reagált: a Fidesz-kormány hazugságokkal akarja elterelni a figyelmet arról, hogy az állami földvagyon ellopására készül. A Napi Gazdaság hétfői számában azt írja: különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt nyújtott be vádindítványt pótmagánvádlóként a Földművelésügyi Minisztérium (FM) a Gőgös Zoltán szocialista képviselő nevével korábban összefüggésbe hozott "Magyarországi Leader Közhasznú Egyesületnek – Gőgös Zoltán államtitkársága idején – soron kívül kiutalt félmilliárd forint miatt. Nem volt elég körültekintő Az FM kifogásolja, hogy Gőgös Zoltán volt államtitkár úgy írta alá a támogatási szerződést, és engedélyezte a kifizetést, hogy nem győződött meg az egyesület kérelmének valódiságáról, célszerűségéről, indokoltságáról és hasznosságáról. Saját jogi...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ezen az alapon a jól eltartott fidesznyik csürhe fele, sorba állna a bíróságok előtt, ítéletre várva, élén a "Közpénzherda" arany fokozatával díjazott felcsúti mocsokkal !
kamazuka
Azért nem kell megijedni.El nem ítélnek senkit,s ha mégis,majd másodfokon felmentik,mint bárkit az ellenzék soraiból bizonyítottság hiányára hivatkozva,
Természetesen nem kívánom,hogy elitéljék,csak maga a procedúra rámutat,hogyan herdálja az állam az adófizető pénzét!
Toby
Ezen az alapon a jól eltartott fidesznyik csürhe fele, sorba állna a bíróságok előtt, ítéletre várva, élén a "Közpénzherda" arany fokozatával díjazott felcsúti mocsokkal !
szaboria1
Még mindig nem tanultak a Fideszesek. Eddigi pereiket sorra elveszítik. Ez is egy nagy félre vezetés akar lenni. 5 év után jönnének rá a Ledarer támogatás mely pályázat útján történt nem meg felelő volt?. Emlékezni kell volt olyan a falu akik tenisz pályát építettek mert ez EU pénz elosztásánál volt egy kikötés mikre lehet pályázni., és ezt nem a szocik találták ki. EU-s kikötés volt mikre lehet pályázni.
Macskaszem
Muszáj bemocskolni, mert túlságosan piszkálja a földmutyit. Nem érdekes, hogy hazugságot állítanak valakiről, lényeg, hogy elterjedjen, és régen lejáratódott, mire az igazság kiderül.Gondolom a homorú pofájú ezt tanácsolta, ráadásul ingyér.
Senara
Nagyon nagy baj lehet a földalapú támogatásokkal ! Kell egy valaki akit a sor elejére tesznek ! Gőgöst egyszer már felmentették , de ez nem baj , mert Polt elvtárs rágógumi pert kreál ... havi + öt milla fixszel az ember könnyen viccel ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.