A biztonsági őr, miután az angolul beszélő vendégek éppen lenyelték az utolsó falatot, odalép és azt mondja, "ha nem eszel, menj innen kifelé".

A Blikk azt írja, mindez azért is feltűnő, mert a fehér és ázsiai vendégek ilyenkor is maradhatnak. Egy szemtanú pedig arról számolt be, hogy más színesbőrű vendégekhez is odalépett az őr és azt mondta nekik, menjenek ki az étteremből.

Az étterem vezetője szerint erre azért van szükség, mert a Blaha Lujza téri gyorsétterem drogdílerek elosztóhelyévé vált. Közben a cég kommunikációs munkatársa, Ádám Szilvia azt a választ küldte a Blikknek, hogy:

„A McDonald's globális vállalat, alapítása óta elkötelezett a sokszínűség és az egyenlő esélyek biztosításának elve mellett. Minden éttermünkben minden vendéget szívesen látunk, senkit sem különböztetünk meg faj, bőrszín, vallás, nem, kor, származás, állampolgári státusz, fogyatékosság vagy nemi orientáció alapján. Felvettük a kapcsolatot a Blaha Lujza téri éttermet üzemeltető franchise-partnerünkkel, akit megkértünk az eset körülményeinek kivizsgálására."

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vizinyuszi
Színesbőrű vendég?
Ez olyan mint a becsületes politikus.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@Tekla: - undorodom a magadfajtától. Neked a lelked tetves.
nola
@Tekla: Azon kívül, hogy feketék voltak, mit tudsz még róluk? Na és miért a te adódból ennének? Bementek, fizettek mint bárki más. A biztonsági őrt egyedül a bőrük színe zavarta. De úgy látom, téged is...
mate03
@Tekla:! Kit etetsz te az adódból te szerencsétlen!?Ha a hülyeség fájna sikoltoznál!
Anna Mária
@verum: Sokkal jobb, ha nem dolgoznak az ilyenek, hanem röhögcsélnek.
Anna Mária
@Desischado: Persze, nagyon kínos helyzetbe fog kerülni minden rohadt kis uszító. De egyelőre nem hiszik, ugrásra készen várják, hogy hatalomra kerüljenek. Nem sokáig bohóckodhatnak, a nyilasok története sem egy kifejezett sikertörténet! :)))
nola
@vizinyuszi: túl sok lesz már az a dinitrogén-oxid... vigyázz, mert függőséget okozhat...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.