Ha nem, akkor feltétlenül nézze meg a képet, amin Czibere Károly éli ki művészi hajlamait egy kisfiúval karöltve. Az esemény apropója az a bejelentés volt, mely szerint megötszöröződött a napközis Erzsébet-táborban részt vevő gyerekek száma.

Az erről szóló sajtótájékoztató után az Emmi emberarcú államtitkára ecsetet ragadott és üdvözült mosollyal állt neki egy falikép megfestésének a tiszakarádi napközis táborban.

Látott már államtitkárt ilyen boldogan falat festeni a gyerekekkel?

Izgatottan várjuk, hogy az ovisok verseltetése, a kisgyerekek szalagtartónak nézése és a mostani falfestés után hogyan sikerül majd legközelebb biodíszletként hasznosítani a gyerekeket.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Remélem a gyermekek NEM ÁLLNAK MEG A NÖVÉSBEN!!!))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nem a falat festi ez a lakáj, hanem a pártot festi, fényezi. Ha a gyerekekkel törődnének, azok a kismamák, akiknek a munkahelye szüléskor még kifizetőhely volt, aztán az megszűnt, tudnák, honnan kapnák a járandóságukat, mert ember nincs aki meg tudná mondani és fizetné nekik azt a hatalmas támogatást, aminek harangozásával (is) választást nyertek.
Mézike
Rákosi fényképezkedett állandóan gyerekekkel + búzatáblában + kaszával ...Kutyával azt nem tudom. ű
Kell a máz a fény a mocskot takarni.
Érdekesnek tarom hogy Kádárról nem készültek beállított propaganda képek , mégis ki merem jelenteni, hogy népszerűbb mint valaha volt. Na ja! Mert azóta megtudtuk milyen jó dolgunk is volt akkoriban.
pbalage
ez az ürge hasonlít egy elhízott Habony Árpádra.
justhpeter
Egy senkivel több vagy kevesebb...
Egyik senki rajzolgat, másik két senki szellemileg jóval fölöttük lévő végzős egyetemistáknak mesél útravalóul, harmadik senki menekültekkel riogat, negyedik senki a gazdaság szárnyalásáról hablatyol a bóvli árnyékában.
Ha talál közöttük bárki valami előremutatót, jelentkezzen.
Desischado
Nézelődőnek igaza van, nem más ez, mint önfényezés. Komolyan, undort kelt bennem, hogy van bőr a képén gyerekeket felhasználni! Pfujj!
Senara
Megdolgozik az 1,5 milliós fizetésért + költségtérítés . Annyira gusztustalan gagyi erőlködés a népszerűségnövelésért . Közben összevissza hazudoznak a gyerek szegénységről , családtámogatástól a sose volt mosógépekig .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.