Munka közben lopták el egy mentőmotoros értékeit a főváros VIII. kerületében péntek délelőtt. Az esetről az Országos Mentőszolgálat szóvivője tájékoztatta az MTI-t.

Győrfi Pál elmondta: a motoros éppen az egyik ház udvarában segített egy életveszélyes állapotban lévő férfin, aki rosszul lett, eközben vette észre, hogy valaki kilopta a kapuban álló mentőmotoron hagyott zubbonyából a mobiltelefonját, az iratait és a pénzét.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
8. ker, meg sem lepődök...remélem legközelebb a tolvajért jön a mentő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Azokat, akik olyan személytől aki éppen segítséget nyújt másnak, vagy annak a járművéből lop, járművét ellopja, kifosztja életfogytiglanra ítélném. Halálbüntetés lehetőségének a hiányában.
Mézike
@F_Viktor: Viktorom! Neked mi bajod a rendőrökkel?
Nem állhatnak ám minden sarkon...
Fradigege
Ez teljesen normális. Meg kell lepődni vagy esetleg teszünk néhány lépést ennek a megfékezésére? Javaslom a kézlevágást és a homlokba sütés elvét: LOPOTT! Aztán tudjuk, hogy kivel állunk szemben. Zéró a toleranciám ebben a gyökér világban.
Fradigege
Egyébként a strómanokat sem csípem. Szeretlek mészáros&mészáros.
intrepid
Amikor utcán mászkálok, néha belebotlok rosszullétbe, balesetbe. Olyan táskám van, amiben mindenemet hordom, hogy át tudom vetni a nyakam felett. Odamegyek segíteni, mert értek hozzá, de le nem tenném a táskámat, (sajnos ilyen időket élünk) próbálták meg már ellopni elsősegélynyújtás közben, a bámészkodók sem állították meg a tolvajt, nekem kellett utána szaladni, levadászni, visszaszerezni a táskámat, és csak utána tudtam visszamenni a beteghez.
jancsipapa
@Fradigege: De hát zéró tolerancia van most is . Csak az a nagy baj ,hogy az áldozatokkal szemben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.