Dobrev Klárával készült interjú, amelyben többek közt elárulta "általában szeret Gyurcsány Ferenc felesége lenni", 5 hónapos kisfia és az Altus Zrt. irányítása mellett viszont kevés, hogy egy nap csak 24 órából áll.

A Vasárnapi Blikknek arról is beszélt Dobrev: nem mindig csak politizálnak a családban, például meghallgatják a gyerekeiktől, milyen fellépők lesznek a Balaton Soundon, próbálnak lépést tartani velük, mindenről beszélgetnek.

Dobrev Klára: Gyurcsány Ferenc szuper apukaForrás: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Az Altus Zrt. kormány által bírált megbízásával kapcsolatban azt mondta: kizártnak tartja, hogy az EU visszalépjen.

Soha senki semmilyen kifogást nem emelt sem akkor, sem utólag a megbízásunkkal szemben az EU részéről. Én egyáltalán nem tartok ettől, sőt a kormánypártok támadásai szerintem inkább reklámot jelentettek a cégnek

- magyarázta.

Arról pedig, hogy Gyurcsány Ferenc hogyan változott az apaszerepben, ezt mesélte:

 Tényleg szuper apuka. Én azt mondom, a szoptatáson kívül a feladatok 99 százalékát meg tudják oldani az apák is. Hagyom, hogy Feri is pelenkázzon, ha beteg, ott ül az ágya mellett, simogatja a hasát, nagyon ügyesen ellátja. Persze egy kicsit lelkesebben ér hozzá, repteti a feje fölött, én olyankor inkább nem nézek oda, a gyerek meg élvezi. Szeptemberben is többször külföldre kell utaznom, akkor is Feri lesz itthon Marcival. De tökéletesen megbízom benne, nem tartok attól, hogy haza kell rohannom.

Dobrevet arról is megkérdezték, hogy vannak-e miniszterelnöki ambíciói, de annak ellenére, hogy a "génjeiben van" a közéleti érdeklődés, nemmel felelt, mert szerinte erre "születni kell".

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Csizmás Kond: Örüljél,,vazze,,Legalább a Rakkkkhel purdé önálló lett az az adódból...Vannak még négyen,,akikért dolgozhatsz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@lac08: 18:48-ra: Az utolsó mondatodra: Plagizálgatunk, plagizálgatunk?:-))) Csunya fiúcska!
Csizmás Kond
@mate03: Ne süketelj Máté ez nem evangélium. Soha senkit nem szólítok meg lebarmozva vagy megvető kifejezésekkel de az aki így szól hozzám az ne várjon mást.
Cicamama55
Lehet, hogy pont azok szólják meg, osztják az észt a politikusok magánéletén csámcsogva, akiknek a saját családi élete keszekusza, vagy romokban hever? Úgy Gyurcsány, mint a lányival pózoló Orbán-mint családapa,-nekem szimpatikus! Politika mentesen, családi körben!
Bercifiu
@Clavigo: Még szerencse, hogy nincsenek többen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.