Hála az új infótörvénynek, fizetnünk kell azért, hogy ha kíváncsiak vagyunk arra, hogy jól költik-e el a pénzünket az állami szervek. Most kiderült, hogy egészen horribilis összegeket is elkérhetnek bizonyos adatokért – írta meg a 444.

Történt ugyanis, hogy az LMP-s Sallai R. Benedek közérdekű adatigényléssel fordult a Nemzeti Földalaphoz. Ők ennek készséggel is eleget tettek volna, amennyiben a párt fizet nettó (!) 7,7 millió forintot. Igaz, ezért cserébe is csak olyan dokumentációt kapott volna Sallai, amiből kitakarják a földhasználatra pályázók személyes adatait, és amely nem tartalmazza az egyetlen lényegi információt, a bírálati jegyzőkönyveket – írta az újság.

Miután az LMP-nek nincs ennyi pénze, ezért most adatigénylésüket a kormánytagokra és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vezetőire szűkítik, hátha azt kevesebbért is kiadják nekik.

A politikus sajtótájékoztatóján arról is beszélt: szerinte azzal, hogy a Földművelésügyi Minisztérium a napokban nyilvánosságra hozta, hogy Sallai testvére és sógornője is kormánytisztviselőként dolgozik, megfenyegették őt.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
Szeretném felhívni a finnyás magyarok figyelmét arra, hogy itt egy diktatúra épül. Tanult emberek Is bizonygatják számunkra hogy ez itt nem következhet be /Unió,Európa nem hagyja, stb. / Van egy rossz hírem, kedves magyar állam-polgártársak, ez a rezsim miattunk létezhet ezzel a fél ázsiai szörnyszülöttel az élen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@pbalage: Miért ne tudhatná meg a csomagküldő a címeket. Ki is adják nekik és hopp, már fizetnek is. Itt a földpályázat teljes dokumentációja kellett valakinek és tessék megkapja, ha fizet! Egyszerű, mint a faék! Én támogatom! Aki kötözködni akar, ne dolgoztassa feleslegesen a hivatalokat! Fizessen, aztán turkálhat kedvére!
nezelodo
Azért tetszett az egyik import szófosó államtitkár nyilatkozata az adatkikérés díjáról, mint mondta, "jelképes összeg". Így már értem, mert amikor hallottam egy ilyen ipsét, azt mondta, hogy ha nem jön be napi egy milla már rosszul érzik magukat, ott az "illatos dombon"... Persze ennyihez szoktak, és az illeték valóban jelképes összegű nekik.
kata53
@Freewolf: Ha senki nem kér ki semmilyen adatot, akkor a Közigazgatás fizetett munkanélküli?
kukac50
Ha a kormány minden adó forinttal elszámolna az adófizetők felé, nem lopnának akkor nem kellene adatokat kérni! A diktátor ezt miért nem teszi bele az alaptörvénybe?
Toby
A mocskos bűnöző, közpénzherda patkányok nem akarják, hogy az adófizetők lássák a "működő reformokat " !
Mészéros Kikötő Építő Mangalicza jól (el) van ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.