Interjú készült a nagyfai börtönkórházban a csalásért elítélt vállalkozóval. Stadler József nagybeteg, tavaly azt mondták neki az orvosok: egy napja, legfeljebb egy hete van hátra – mesélte a BorsOnline-nak.

Stadler az alábbiakról beszélt még a lapnak:

- hatévesen négy felnőtt ember bérét kereste meg azzal, hogy tanyatulajdonosok teheneit, lovait őrizte
- már nem is gondol arra, hogyan kerülhetne újra vissza a csúcsra
- börtönbüntetését két hónapra felfüggesztették: "meghalni küldték haza", idős nagybeteg édesanyja ápolta. Tökölön és Szegeden is többször műtöttek hasnyálmirigy-problémákkal.
- sok befolyásos barátom volt, akik a bajban már nem álltak mellé
- hiába kért kegyelmet a köztársasági elnöktől, 8 hónap múlva elutasította
- mikor februárban szabadul, első dolga lesz birkapörköltet enni
- csak egy dolgot bánt meg az életében: "Nem kellett volna stadiont építenem, az hozta rám a bajt! Ha nem teszem, talán most is szabad és egészséges lehetnék..."

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Én nagyon furcsának tartom,hogy ennyire nem elégednek meg az ellenségei,és léptem nyomon leültették! Valaki nagyon nagy ellensége van a Józsi bácsinak ! Lehet hogy sokan ismerik is?Nála sokkal nagyobb bűnözők vannak szabadlábon biztonságban testőrökkel !!Valahogy nagyon nem tetszik az öreg valakiknek !Sokkal nagyobb baj az hogy sokan mások nyíltan lopnak ,csalnak ,és semmi büntetés.Azok a képviselők akik a nyári szünetben elautóznak a családjukkal havi 200.000,0 forintot,meg lakás ingyen 150-200 m2 ,meg ingyen pályabérlet?? Amikor kellene a munkahelyen lenniük szavazni akkor meg hiányoznak! Győzike is tartozik,de éppen a világ legdrágább helyén pihen !!A nyuddíjak ellopása,futballra sok-sok pénz a betegekre pedig már nincsen pénz!...Sok van még..
gazdag dezső
Azok a KFT .tulajdonosok akik csődbe vitték a cégüket,kimentették a vagyont időben ,és sok embert pedig szegénnyé tettek,meg öngyilkosokká! Most már új KFT .-T csináltak!A sok munkanélküli,hajléktalan,öreg,magára maradt beteg emberek akiknek nem jut elég élelem sem ,de a képviselő !! Az csak lakástámogatásra 150-200 ezer havonta+benzinpénz+ pályabérlet...Stadion,futball ,meg a sok EU támogatás az amúgy is gazdagoknak a nép pénzéből van az is / csalásokkal /
verőce21
Akkor én elköszönök tőle, hátha már holnap késő lesz. Isten veled józsi bácsi!
Macskaszem
Csak remélni tudom, hogy a másik stadionépítő is rács mögött végzi, az ő bűnei jóval nagyobbak, egy országot juttatott koldusbotra, míg ö maga és az orbán maffia tagjai szétlopták az országot.
mariaberta
Jól megvigasztalták. Hány napja mondták ezt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.