A Délmagyar.hu közzétette azt a videót, amit szombat este rögzített egy szemtanú a Torontál téri parkolóból.

A lap olvasója azt írja, turistaként volt a hétvégén Szegeden és pont látta a verekedést.

"Gyorsan történt az egész, arra lettem figyelmes, hogy a híd alatt verekedés tört ki, 2 vagy 3 ember teljes erejéből ütött valakit, akkor még nem láttam, hogy egy lányt. Ezután vettem elő a kamerát. A felvételen látszódik, hogy a lány fel se tudott kelni, és egy fiú is volt mellette a földön. A videó második felében fényben is látszódnak a valószínűsíthető elkövetők".

A szemtanúk elmondása szerint a fekete ruhás, kopasz támadó és társai párját kezdték inzultálni, miközben azt üvöltötték, hogy takarodjon az országból. A fiú barátnője, Tímea, hiába próbálta elmagyarázni, hogy párja magyar állampolgár, a támadók mégis ütöttek. A lány kedvesének, Viktor Facebook-adatlapjáról kiderül, hogy Kuba fővárosában született, egyévesen került Magyarországra, és egy szegedi reklámügynökségnél dolgozik.

Felhívás

A rendőrség kéri, hogy aki a támadót felismeri, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@nemjoezigy: Két napja már írtam, ezekben az esetekben a rendőrök elfogultak, mert nagyon sok köztük a rasszista, cigányfóbiában szenvednek.

Írod:
"Csak rá kellene bízni a civilekre, majd rend lenne itt..."

Nem, nem lenne rend, polgárháborús állapotok lennének (ahogyan Orbán és Vona már kitalálta). Lásd a videot!
nemjoezigy
A fideSSkdnp szerint ez meg se történt, csak optikai csalódás, vagy magukat verték/verették meg.
A lényeg, hogy itt rend van! szerintük!
A rendőrök a polgárok segítségét kérik, elég sokan látták ezt a verést, akkor miért nem hívták a rendőröket, vagy hívták de nem mentek?

Most láttam a tv-ben az 5-ös úton ott vannak a kurvák egy fideSS plakát alatt ott voltak a csúcs autóikban a stricik.De a rendőrök erről megint nem tudnak, vagy nem tudhatnak.
Csak rá kellene bízni a civilekre, majd rend lenne itt, elsősorban a bűnöző politikusok, aztán az embertelen milliárdosok, aztán a szexuális bűnözők, aztán az idősek, gyerekek, szegények kifosztói, és így tovább!
F_Viktor
@nemjoezigy: Két napja már írtam, ezekben az esetekben a rendőrök elfogultak, mert nagyon sok köztük a rasszista, cigányfóbiában szenvednek.

Írod:
"Csak rá kellene bízni a civilekre, majd rend lenne itt..."

Nem, nem lenne rend, polgárháborús állapotok lennének (ahogyan Orbán és Vona már kitalálta). Lásd a videot!
nemjoezigy
@F_Viktor: Igazad van! Én sem úgy gondolom, hogy fegyvert mindenki kezébe, hanem egy felügyeletet a rendőrség, az ügyészség, a bíróság felett, mert ami itt van az NEM JÓ!
Ahogy írod: "polgárháborús állapotok lennének (ahogyan Orbán és Vona már kitalálta)" és ahogy az Antall József mondta annak idején: "tetszettek volna forradalmat csinálni!" ezt nem győzöm eléggé elítélni, holott sok azóta is garázdálkodó politikus hivatkozott erre.
De valamit nagyon tenni kell, MÁSHOGY a bűnüldözésben és az IGAZSÁG szolgáltatásban!
F_Viktor
@nemjoezigy: A gondolatod jó és helyes, de félő, hogy az orbáni hatalom már annyira átszőtte a rendvédelmet, ügyészséget, hogy már csak drasztikus műtét segít Magyarországon.
Egy fityesz bukta nem oldja meg a problémát.
Toby
"A rendőrség kéri, hogy aki a támadót felismeri,..." az friss erkölcsi bizonyítvánnyal, csont nélküli adóbevallással, jogsival, forgamli engedéllyel, USA vízummal, környezetvédelmi igazolással, önkormányzati igazolással, hog eleget tett parlagfű írtási kötelezettségének, a legutóbbi kgfb befizetési igazolással jelentkezzen, nem igaz., hogy nem találnak valahol egy p***a kis mulasztásocskát !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.