„A különböző különadók, vazze, tulajdonképpen védelmi pénzek. Ha csöndesen megfizeted, egy ideig békén hagyunk. Ha nem, ha jogorvoslatért rohangálsz, majd megtanítunk kesztyűben dudálni.” Körülbelül ezt bájgúnárkodta, kedélyeskedőn handabandázta, bugris banditaként fenyegetőzve közölte a maffiaállam Majdnem Mindenért Felelős Minisztere, Lázár János. Szó szerint:

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az RTL -t s megfenyegették, aztán kénytelenek voltak
kisebbre venni a mérhetetlen aljasságukat velük szemben !
coyote3
És ezek után mondja még valamelyik elvakult, hogy ez nem egy maffia módszerekkel dolgozó "kormány" :) Ha ugrálsz, reggelre lófejet találsz az ágyadban...
human
Én támogatnám, hogy minden szolgáltató kis és nagykereskedés magyar kézben legyen. A gond az, hogy az alkalmazottak bére, munkakörülménye semmivel sem jobb egy CBA-ban mint egy külföldi cégnél. A NAV botrány pedig megmutatta, hogy az adózások körül is lehetnek gondok. Azaz bizonyos cégek védettséget élveznek és így nem is adóznak megfelelően a közösbe. Ezért én Orbán törekvéség a vállalkozások magyarítására csak a maffia térnyerésének tartom és nem nemzeti érdeknek.
papa.49
@nyanya001: A következő lépés mikor a pacákot kihúzzák a FUG ból, aztán már csak kicsavarodott testtel fekszik a saját vérében, a diktátorok dicstelen vége!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.