A felelősök szerint minden rendben van a Debreceni Nyomdában, ahol a tankönyvek nagy része készül. Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkár szerint a napokban felröppent hír a tankönyvellátás várható gondjairól nem más, mint a nyári uborkaszezon "bulvárkacsája". Pósán László fideszes országgyűlési képviselő pórbált a tankönyvek fontosságáról beszélni, ehelyett azonban Czunyiné korábbi kijelentéséhez hasonlóan olyan mondatok hangzottak el tőle, amelyeknek semmi köze nincs a tudományhoz.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
érthető,hiszen csupán egy fideszes-bővebben rohadt fideszes- mondta.az meg ugye köztudomású hogy nem az eszük miatt kerültek oda ahol vannak.

4.bp.blogspot.com/-LVO5aRRCeCQ/UFslNw42uaI/AAAAAAAACQA/Ekp6cD1FZfo/s1600/kontraszel01.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Fidess-es és ahhoz nem köll ész :) Elég ha nyalni tud.
nyanya001
Ezt a Sunyinét sem az esze miatt fogják elrabolni !
papa.49
Sajnos az ilyen ,,NAGY TUDÁSÚ FÜTYISZEKBŐL TÖBB VAN A KELLETÉNÉL, de hát amilyen a vezető olyanok a beok))))))))))))
papa.49
Térjünk erre a témára vissza bő 2 hónap múlva kedves állattitkárnő, akkor tessék majd magyarázni a bizit))))))))))
berci1988
tavaly is minden rendben volt a tankönyvellátással, még a közrádió is bemondta... :D
na jó, a fiam és 18 osztálytársa 2 hónapos csúszással kapta meg, de egyébként biztos mindenki más... amúgy meg ezek az államilag összebarkácsolt könyvszerű vackok nem is hiányoznak senkinek.
Tamás2015
Tanárként már annyi szabadságom sincs, hogy eldönthessem, melyik könyvből akarok tanítani és nem hiszik el, hogy az adott iskolában én tudom, hogy az osztálynak melyik könyv kell ahhoz, hogy haladjunk. Nem lehet mindenkinek ugyanazt adni. A választási lehetőség elvételével a gyerekek jártak/járnak a legrosszabbul. A szülőknek az az érdekük, hogy a gyermeket olyan tanár tanítsa, aki azonosulni tud a megrendelt tankönyvvel! ADJÁK VISSZA NEKÜNK A VÁLASZTÁS SZABADSÁGÁT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.