Meghalt egy ötéves kislány Svájc déli részén egy kempingben, miután a hatalmas hőség ellenére magára hagyták a családi autóban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@nyanya001: @papa.49: Tényleg érthetetlen! Holnap jön hozzám 2 unokám, de ugy készülök rá, mintha valami földkörüli kirándulás lenne! Mindent elintéztem, hogy nyugodtan csak rájuk tudjak figyelni. Pedig nálam minden szinte "atombiztos", de a gyerekek nagyon találékonyak, igy inkább óvatos vagyok. Nem szólok bele a játékaikba, nem fegyelmezem őket állandóan, csak üldögélek, fülelek és figyelek. Látjátok, hogy a felelőtlenség független az ember nemzetiségétől!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@eszegfu: Nem dehogy. De ez nem zárja ki azt hogy én az ellenkezőjét tapasztalom nap mint nap. Igaz én egy telep közelében élek.
Mézike
@Másik: Örülök neki de neked is csak azt tudom mondani amit @eszegfu: -nak válaszoltam egyel fentebb.
Igaz ez szabolcs kicsi város, nagy telep...
Mézike
@swordigo: Hogyne. Az aggódó anyuka bent hagyta "haldokló" kislányát a házban és ment gyilkolni nagy aggodalmában. Mellesleg a kislány egyedül , felügyelet nélkül játszott az út szélén. Hol volt az anyja?
A bíróságon azt vallotta hogy aggodalmában tüzelte a tömeget.
eszegfu
@Mézike: Szerintem az természetes, hogy az ember tapasztalatokat szerezve tud bármiről is véleményt mondani. Nálunk a faluban nincs "telep", de azt merem mondani, hogy minden utcában van roma család, a mi utcánkban pedig több is. Sőt pl. kb. 10 év lakik albérletben
egy család tőlünk 4 házzal arrébb, akik a Nyirségből jöttek és romák. Minden nap u.abban az időben indulnak munkába, hétvégén pedig füvet, fát vágnak, a vizelvezető árkot tisztitják szintén évek óta. De van olyan, aki gyüjti a használt ételolajat, vasat, akkumulátort...ő is egy rendes roma ember valahonnan a faluból... őt ugyan csak látásból ismerem, de beszélő viszonyban vagyunk...többször vigyáztam az "árujára". Lakhelyünk "cseréjét" azért biztos meggondolnám.
Mézike
@eszegfu: Itt is vannak természetesen akik igyekeznek dolgozni , gyereket nevelni. De a többség sajnos nem.
gyakori jelenség. Nyáron nagy meleg, cigány gyerekek egész nap 7 évestől 1 évesig rajzanak az utcán Hétéves cipeli az egy évest. Néha hazanéznek hátha kapnak enni...
Télen is csak akkor van rajtuk pár koszos codora. Ha jön a gyámügy , vagy védőnő nem tudnak mit tenni , mert a gyerekek nem éheznek, de csak azért mert ingyen esznek az óviba, iskolába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.