Kiss Róbert zseniális tervet agyalt ki a menekültkérdés megoldására, mégis az őrszobán kötött ki. Kiss Róbert szerint épp egy nagyon csavaros mesterterv végrehajtása közben zavarta meg a TEK, mikor elfogták Röszkénél, miközben éppen a szállításért fizetendő pénzről alkudozott 5 szír menekülttel. A volt gárdakapitány a Facebookon most azt írja, ő csak le akarta buktatni a hálózatot, euró is csak azért volt nála, mert ezekben a körökben már nem lehet forinttal fizetni, és csak így tudta kifizetni a tolmácsokat és az informátorokat. A mesterterv: Először csak lementek a déli határhoz megnézni, hogy mi van. (Pipa) Aztán konzervekkel és ruhaadományokkal álcázva magukat beépültek a liberális táborba. (Pipa) Végül autókat és tolmácsokat szereztek, hogy megismerkedhessenek a szállítókkal, aztán úgy csináltak volna, mintha üzletelnének, de közben persze nem, csak beborították volna a hálózatot. (Na, itt akasztotta meg a haza megmentését a TEK) A mindezt kieszelő Kiss Róbertet most...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakurasz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Horovitz Ernő
Ha egy liberális toleráns segít szegény életükért menekülő üldözötteknek eljutni egyik pontról, a másikra, az emberbaráti kötelesség...
...ha ugyanezt egy volt gárdakapitány teszi, akkor már embercsempészet - 10 év talpig vasban :)
moiszikf
@hetöndöe: Ne feledd, a "hülyék odát" azt sem tudják, hogy Hagyót és Hunvaldot is Orbanisztánban engedték szabadon. Ja! A "hülyék odaát" valószínűleg amúgy sem jutnak el arra szintre, hogy ne egyes emberek viselt dolgaival foglalkozzanak, amikor egy komplett politikai erőt kell megítélni.
papa.49
A pacák még nem döbbent rá hogy minél többet mosakodik annál inkább szaros lesz, úgy járt mint a légy a légypapírral, BELERAGADT))))))))))))
hetöndöe
@moiszikf: Csak van egy apró különbség,hogy míg Hagyót és Hunwaldot 6
éve vegzálják,ráadásul anno hónapokon át a médiákban őket mutogatták,jóformán hír sem volt a "királyi" médiában ez a szarházi.Ha nem érzed a különbséget,akkor rád is hatott a Qrbán féle propaganda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.