Nemrégiben egy félig kubai származású fiút és barátnőjét megvertek Szegeden rasszista indíttatásból. Az ügy hatalmas visszhangot váltott ki, sokan emiatt a kormány bevándorlóellenes kampányának következményét látták az esetben. Ugyanakkor az egyik érintett sem kívánt nyilatkozni arról, mi történt velük. Most kiderült, nem véletlenül – írta meg a Szegedma.hu.

Különösen zavar, hogy a jelenlegi emigráns hullám körül kialakult helyzetet okolják, illetve a kormány propagandáját támadják egyesek, hiszen megítélésem szerint, sőt biztos vagyok benne, hogy a történéseknek ehhez semmi köze. Hiszen a bevándorlónak való kikiáltásom csak ürügy-provokáció volt ahhoz, hogy verekedést kezdeményezhessenek. Az ügy a hatóságokra tartozik, az ő dolguk annak tisztázása, hogy mi történt

- írta a fiú Facebook-oldalán.

Bejegyzése második felében pedig megköszönte a neki és párjának írt támogató sorokat, kiemelve, egyszerre érzi magát magyarnak édesapja nevelése és kubainak édesanyja vére okán. A sajtóban megjelentek információkat sem követni, sem kommentálni nem kívánja – összegezte a Szegedma.hu.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
A következő az lesz, hogy tulajdonképpen az ő kérésére verték szilánkosra a barátnőjét?
Mondjuk, ha azt látnám, hogy a begyárvamzerek, és torockai kápójelöltjei a rendőrség tudtával és hallgatólagos beleegyezésével teszik, amit tesznek, lehet, hogy én is f.o.snék Hacsak nem akarnék kivándoirolni, és előtte a börtönőr nyilas haverjai által agyonveretődni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Jól van csibém, jó fideSS-es vagy. kapsz is majd valami zsíros állást . :)
nena
Má megen írjátok a baromságaitokat... Egy hétvégi buliban, vagy utána, mindennaposak a balhék... Város, falu, tökmindegy... Látszik hogy ti már csak fotelhuszárok vagytok ! Hehe.
nezelodo
@nena: Biztos igazad van, de fegyveres testületek tagjai, köztisztviselők,közalkalmazottak, egyházi személyek, politikusok, egyéb közszereplők ne vegyenek benne részt. Különben kire néz fel az alattvaló, és hogyan várják el a tiszteletet? Vagy a balhé idejére felfüggesztik a kötelező viselkedési normáikat? Nem jó, mert utána jönne a szerecsenmosdatás, mint most is.
36
@nezelodo: Hát igen. Nem is olyan régen, még azt mondták:"Három úr van egy faluban. A doktor úr. A tanító úr. A plébános úr." Jó is volt az, csak lejáratták. Sajnos. A rend megtartó volt. Mára a rendetlenség, szétzilál mindent.@nena: Így van. Nálunk is évről-évre megtörténik a bunyó. Falunap, búcsú stb.
Hellcat
Ez normális? Mennyit kaptál ezért, hogy ezt kiírd a fbodra? Idióta.
nena
Persze hogy nem, amikor már folyt ellene rendőrségi eljárás... 2009.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.