Az ügyészség már kezdeményezte, hogy két hónappal hosszabbítsák meg a Quaestor-ügy gyanúsítottjainak előzetes letartóztatását. Így Tarsoly Csaba, a Quaestor-cégcsoport korábbi tulajdonosa és vezetője, valamint két társa is legalább szeptember végéig a rács mögött maradhatnak. Az erről szóló bírósági döntés a napokban születhet meg – értesült az mno.hu.

Eközben a Quaestor-károsultak közül hatszázan tüntettek a Magyar Nemzeti Bank központi épülete előtt szombaton. Azt követelték, hogy teljesen kártalanítsák mind a 32 ezer érintettet. Ez szerintük azt jelentené, hogy mindenki, aki pénzét vesztette, harmincmillióig kapnák meg a cégcsoportnál eltűnt befektetését.

Mint ismert, márciusban derült ki: a Quaestor-csoport kötvénykibocsátó cége, a Quaestor Financial Hrurira Kft. 210 milliárd forint vállalati kötvényt bocsátott ki, amiből 150 milliárd forint fiktív lehet.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
A károsultak várják meg mig Tarsoly kiszabadul...aztán lehet tőle kérni a pénzt.
Yoda69
Szinjatek az egesz. tarsoly nem fog bortonbe kerulni, mert akkor vinne magaval szijgyartot, rogant, lazart es legtobb fideszes korrupt malemukot is. Le van ez mar zsirozva a szinfalak mogott. tarsoly tartja a szajat, es cserebe megussza a bortont. Tobb tizezer becsapott ember meg futhat a penze utan. Ennyi. Oszt jo napot. Lehet megint a fideSSre szavazni 2018-ban.
Toby
Amíg nem tesz a szocikra terhelő vallomást, az előzetes a végtelenségig hosszabbítható ! Gecisztánban ez a törvény !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.