A bevándorló-parának hála, a határ menti régiókban fokozott ellenőrzéseket végez a magyar rendőrség. Az ORFK szerint, ha egy uniós állampolgár nem tudja felmutatni rendőri ellenőrzés során a tartózkodási jogot igazoló okmányát, akkor szabálysértési eljárás kezdeményezhető ellene vagy helyszíni bírsággal büntethetik – írta az Újszó.com.

A fenti szabálysértés miatt 5000 forinttól (16 euró) 150 000 forintig (484 euró) terjedő pénzbírság, illetve 5000 forinttól (16 euró) 50 000 forintig (160 euró) terjedő helyszíni bírság szabható ki

- tájékoztatták a lapot.

Idén június 30-áig 262 szlovák állampolgárral szemben indult szabálysértési eljárás, ebből 76 szlovák állampolgárt büntettek meg idén azért, mert nem tudta igazolni személyazonosságát.

Tehát azoknak, akik hetente többször is átlépik a magyar határt, érdemes különösen odafigyelni arra, hogy érvényes személyigazolvánnyal tudja igazolni magát.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Nincs pénz, nincs pénz,, ez a nóta ugye fiúkkkkkkk)))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@eszegfu: hű de szép kort megélt az anyud! remélem nincs túl sok baja! Neked sok erőt, egészséget, Neki ugyanezt amíg csak lehet. üdv.
eszegfu
@csa-csa: Elmondhatom, hogy teljesen "önjáró" a lakáson, kerten belül, az utcai már egy kicsit "necces", csak a rövid távu memóriája csökken elég gyorsan. Érdekes viszont, hogy nagyon sok rejtvényt fejt, "otthonosan mozog" szinte minden sportban (foci, snuker, ketrecharc(!), box, stb.), követi a bajnokságokat. Jókivánságaidat köszönjük, átadom neki is!
csa-csa
@eszegfu: remek, hogy sok rejtvényt fejt. az jól megmozgatja az agyat. ezek szerint nagyon érdeklődő is. a rejtvények elég sokrétűek. ilyen sportokat kedvel? hát ez nagyon vagány! biztos általában jó kedélyű is nagyon bírom az ilyen kis - engedd meg csupa szeretettel és tisztelettel - "öreglányokat".
eszegfu
@csa-csa: Jól gondolod! Tényleg olyan, amilyennek képzeled. Nem egy szomszédunk csak azért csönget be, megkérdezze hogy vannak az "öreglányok" (ez egyáltalán nem sértő, mert tényleg szeretettel mondják, ahogy Te is) és közben jókat nevetgélünk..."feltöltődnek" nálunk -- mondják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.