Rákellenes táplálékkiegészítőként árult saját gazdaságából származó barackmagot a honlapján L. Simon László családi borászata – számolt be az RTL Klub híradója.

Az ügyről a HVG írt először, a cikk alapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal vizsgálatot is indított. Az államtitkár szerint viszont nincs is ügy.

L. Simon László azt mondja: egyetlen barackmagot sem tudtak eladni, mert elromlott a barackmagtörő gépük, ráadásul szerinte a cég már nem is az övé, hanem a feleségéé.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Az én véleményem az, hogy ő az egyik olyan kormánytag, akit egy felelősségteljes kormányfő még a Parlament közelében sem engedne! Szégyen, hogy ilyenek osztogatják az észt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barew7
L.Simon abban hibázott, nagyot, hogy nincs képben a gyógyszermaffia korlátlan hatalmával, megtorló erejével az alternatív, (esetenként hatásos) daganatellenes szerek forgalmazóival szemben.
www.s-barackmag.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=47
swordigo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Gonoszgólya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Gonoszgólya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nyanya001
Ha étrend kiegészítőként árulja, az nem lett volna probléma, de
Az L. Simon Borászat honlapján zacskónként ezer forintért árult barackmag csomagolásán az állt, hogy rákellenes hatású, de a barackmagról ezt eddig senki nem bizonyította tudományosan. Az államtitkár az RTL riporterének azt mondta: ő nem orvos, nem tudja megmondani, hogy van-e ilyen hatása a barackmagnak. Arra a kérdésre, hogy akkor miért hirdették mégis így, azt mondta: „nem tudom, hogy… hogy… ezt így hirdettük?”, majd hozzátette, hogy nem az ő dolga azzal foglalkozni, mi kerül ki a cég honlapjára.
swordigo
@Gonoszgólya: Éppen azt ecseteltem, hogy teljesen mindegy, ki árulja az efféle szarokat, mindenképpen bűncselekmény, nem az a lényeg, hogy most éppen egy Fideszes. Kárnak töröltetted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.