Elnyerte a megbízást, de a szerződéskötés előtt visszalépett Mezőkövesd közvilágítási hálózatának korszerűsítésétől az Elios Az Elios az utóbbi években sorra nyerte a települések közvilágításának korszerűsítésére kiírt közbeszerzéseket, Tiborcz István idén áprilisban szállt ki a vállalkozásból. Tiborcz korábban az egyik tulajdonos volt, távozása óta mintha nem száguldana annyira az Elios szekere. A lap megkereste a céget visszalépésük okairól érdeklődve, választ azonban még nem kaptak.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Ez természetes. Csak a vej miatt nyert eddig is. Meg van a nagy pénz, kiszállt, most már nincs rá szükség, hogy a cég szárnyaljon. Nem ezt hívják ordas mutyinak?
szaboria1
És még volt pofájuk azt nyilatkozni a kormány részéről, nem volt köze annak az elbírálásnál, hogy a Tiborcz miatt nyerhetett az Elios.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.