A román kormányfő sértőnek nevezte a magyar miniszterelnök Romániával szemben tanúsított magatartását. Victor Ponta Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét értékelte egy hétfő esti televíziós műsorban.

A szombati szabadtéri fórumon Orbán Viktor a román-magyar kapcsolatokat firtató kérdésre azt mondta: nem sok boldogítót tud mondani. Hozzátette: ez nem volt mindig így, 2012-ig bizalmi alapon álló, gyakorlatias és eredményes együttműködés volt a két ország kormányai között.

Victor Ponta azt mondta, a maga részéről "bóknak" tekinti, hogy a kormányra kerülése – 2012 – előtti jobbközép román kabinetekkel Orbán Viktor együtt tudott működni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@bakegya: Szemkilövők? Te még itt tartasz? Gondolod, hogy aki ott -a molotov koktélos banda megfékezésére volt kirendelve-, a szemkilövést gyakorolták? Ezt Te sem hiheted komolyan! Hogy véletlenül a golyó azt találta el, pechhhh. Akár seggbe is lőhették volna akkor most minek hívnád őket? Seggkilövősöknek?
izo
@mariaberta: Ami megtörtént az megtörtént erre nincs magyarázat! Nem "Te még itt tartasz?"!
bakegya
@mariaberta: na az ilyen jaj -istenem, jézus -máriámámokra nekem sose volt és merem remélni nem is lesz se időm se energiám.KÍMÉLJ MEG HA KÉRHETNÉLEK-JÓ?
mariaberta
@bakegya: hol olvastál tőlem jajistenemjézusmáriámat? És ha nincs időd, miért írsz ekkora hülyeségeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.