Megkezdődött a parlagfűvel fertőzött területek légi felderítése, a következő lépést a földhasználóknak kell megtenni, és el kell jutnia a lakosságnak odáig, hogy parlagfüvet látva kihúzza azt a földből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A mennykő csapjon belétek-büntetni,büntetni...és büntetni-teszik ezt azok akik milliárdokat csalnak lopnak hazudnak,SAJÁT ZSEBBE!!!-művelni egyetlen négyzetmétert sem érdemes-mert 1200 vízzel a hülye öntöz csakkk.A KÜLTERÜLETEN VETNI ?-azért hogy más arrassa le?-a falvakban a gyümölcsfákat a cigányok eszik le-a nyugdíjasok sorba panaszkodnak-kaszáltatni-aranyér kaszálnak-szántó ember nincs a faluban-egyébként már milliószor idevéstem a parlagfű gyógynövény is,csakkk akkor tör fel ha megmozdítják a feltalajt.akinek ez allergiát okoz szedjen be egy doboz...akármit és akkor kutya baja-és szemcsepp.
AZ ÖNKORMÁNYZATOKAT BE FOGJUK PERELNI HA PL ÉVI ÖTSZÖR 150EZERRE BÜNTETNEK két háromszázas területeken is,MERT EZ SZABAD RABLÁS-MONDHATNI MOCSKOS LEHÚZÁS,a polgármesterek,jegyzők kft-je ráadásul összeférhetetlen a munkakörükkel.Van itt minden csakkk tényleges életszerű hozzáértés nincs.EZ IS CSAKKK A KISEMBEREK LEHÚZÁSÁRA-ZAKLATÁSÁRA JÓ-mert a MÉSZÁROS FÉLÉKET,A MÁVOT,A KÖZINTÉZMÉNYEKET A KUTYA SE BAXTATJA MINT ARRÓL MÁR ÉRTESÜLHETTÜNK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.