A Fradi szurkolói Kubatov Gábor klubelnök háza előtt tüntettek. Emiatt a politikus felesége nyílt levélben fordult hozzájuk, hogy ezt többet ne tegyék, mert félelmet kelt családjukban. A Fradi drukkerei válaszoltak az asszony levelére "A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül" Facebook-oldalon.

Íme a levelük:

A CSALÁD SZENT ÉS SÉRTHETETLEN!

Tisztelt Ágnes!

Az ön férje eddig mindig azt mondta, hogy ne a stadionhoz szervezzünk tüntetést, hanem oda menjünk, ahol problémánk van. Legyen az egy MLSZ elnök háza vagy épp egy klubelnöké. Az ön férje azt is mondta, őt szidjuk nyugodtan amíg bírjuk, mert őt az nem érdekli.

Ön helyénvalónak tartja, hogy kopasz, zavaros hátterű verőlegények látogatnak meg minket otthonunkban, vagy a munkahelyünkön és fenyegetnek minket?

Ön helyénvalónak tartja, hogy több ezer kilométert utazunk szeretett klubunkért egy idegen országba, hogy szurkoljunk neki, de saját vezetőink jóvoltából még a városba sem léphetünk be és kiutasítanak minket Boszniából vagy épp Horvátországból?

Ön helyénvalónak tartja, hogy hétről hétre „véletlenszerű” NAV ellenőrzéseket tartanak több szurkoló munkahelyén?

Ön helyénvalónak tartja, hogy nyomozók jelennek meg az otthonunkban a rendőrségre beérkezett „névtelen telefonhívásokra” hivatkozva?

Ön helyénvalónak tartja, hogy az ön férje intézkedései nyomán több ezer ember, köztük családok, nők és gyermekek nem tudják buzdítani a lelátón szeretett csapatukat, ami számukra az egész életüket jelenti?

Ezek mind-mind a történelem egy sötétebb korszakát idézik meg számunkra!

Ön szerint ezt meddig kell tűrnünk?

Ön el tudja képzelni, hogy egy több ezres nagyságrendű tömeg ok nélkül tüntet valakinek a házánál?

Kedves Ágnes! Igaz az a hír, hogy amíg ezres nagyságrendű tömeg tüntetett az önök háza előtt, addig a házban több, a klub alkalmazásában álló börtönviselt ember tartózkodott, köztük egy gyilkosságért elítélt személy? Ön ilyen embereket beenged a házába, ahol a 12 éves kislányukat nevelik?

Tájékoztatásul közöljük, nem nyomtattunk pólókat Kubatov családfa címszó alatt. Ha az ön férje ezzel rémisztgeti önt, kérjük szóljon rá, hogy ne tegye! Mi is csak egy darab ilyen pólóról láttunk egy képet az interneten, de a tüntető ultrák egyike sem viselt ilyen pólót.

A család nálunk szent és sérthetetlen. Nem bántanánk sem önt, sem családját. Az ön férje azonban folyamatosan bántja a „fiait”. Legalábbis nemrég még így nevezte ezt a több ezer embert, akik a Fradi családjának a tagjai és akik ellen fordult.

Mi is kértünk a férjétől sok mindent, például azt, hogy távozzon a társaival együtt és fejezzék be a szurkolók üldözését! Ezt kérni is fogjuk, amíg el nem érjük a célunkat!

Kérjük, beszéljen férjével!

Köszönjük,

Ferencváros szurkolók

HAJRÁ FRADI!

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
@Horizont: Én meg várom az ultrák beismerő vallomását 2006 őszéről.
Nem kell ilyen hosszúnak lennie, elég a megbízó neve, és a megbízás dátuma.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
A csepeli temetőben temették "Hypós Ferit".
Normális, kulturált zöld-fehér és lila-fehér sálas,
pólós emberek gyülekeztek a ravatalozóban.
Így is lehet.
m.macskosz
@m.macskosz:Így viszont nem kéne!!!
www.blikk.hu/blikk_sport/deutsch-tamas-wintermantel-zsolt-lila-majom-jalkkurva-belharc-2382103
...és ez a tetű a sok milliárdos károkozásával, az eu-parlamenti képviselőkénti munkakerülésével, a magánéleti mocskaival még Wintermantelt meri ekézni, aki a városával annyit tett, hogy ellensége nincs is talán. Ez a visszataszító külsővel-belsővel rendelkező g.exfür meg osztja az észt...SZÁNALOM.
evacica
Ízelítőt kapnak a fideszesek is, hogy milyen is az amikor a családjuk háza előtt balhéznak, 2006 a Gyurcsány család háza előtt csinálták a cirkuszt és akkor fene mód tetszett a fidesz vezetőknek ez.Kubatov Gábor más miatt is kivívta sok ember ellenszenvét, pl. a listázása miatt, szóval nekik is kell tűrni!
bretagne
Most milyen érzékenyek a családra Gyurcsánynál nyugodtan lehetett tüntetni, sőt még buzdították is a tüntetőket!
dömdödöm
Zaklatják őket egyesével szépen sorban ? Nem is tudtam . És miért ? Tudja valaki ?
mariaberta
Na most akkor árulja el valaki, hogy a mai meccset, -Fradi-Békéscsaba-, miért nem közvetítette egyetlen csatorna sem? Mert minden meccsét 9 db-ot megnyert???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.