Sátrat vertek a bevándorlók a fővárosban, a Keleti pályaudvarhoz közeli II. János Pál pápa téren.

A kerület lapja, a jozsefvaros.hu azt írja, negyven embert igazoltattak az együtt járőröző közterület-felügyelők és rendőrök a VIII. kerületben, valamint felszámolták a Keleti pályaudvarhoz közel eső II. János Pál pápa téren azokat a sátrakat, amelyeket a migránsok vertek fel a füvön.

Hetek óta folyamatosan járőröznek a környéken, mivel sok volt a panasz az ott letelepedő migránsokra.

Hozzátették, hogy még múlt pénteken volt az akció, amikor négy sátrat számoltak fel.

Korábban az Origo azt írta, részeges, hangoskodó bevándorlókat keresnek a józsefvárosi hatóságok, és ha kell, kávézókban is igazoltatják őket. 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Omarion Nebula
@Csizmás Kond: miért kell a városközepén, közterületen sátrazni? Menjen a szigetre ;) akkor, hamár befogadó állomásra vagy szállodába nem akar menni.
Lehet a hazájában megszokta, hogy azt csinál amit akar, de itt jó lenne ha alkalmazkodna.. Úgy se fog, mert meg se érti és nem is akarja elfogadni azt a kúltúrát ami Európában van!
ezzredesc
Ilyenkor hol van a "nagy tisztogató" Tarlós???!-vagy csak a magyarokat szedi ráncba??
bakegya
ÉRDEKES A ROMKOCSMÁK ELŐTT ÉVEK ÓTA RÉSZEGEN ,BETÉPVE RANDALLÍROZÓ SIKITOZÓ-DOHÁNYFÜSTÖLŐDŐ SE BELFÖLDI,SE KÜLFÖLDIT NEM KÉPESEK BETERELNI A PICSÁNYI FÖLDSZINTI BÉRLEMÉNYEKBE-JA HOGY BE SE FÉRNÉNEK?-sintér sanya bácsi ezt a felgyülemlett potenciát a háborük elől menekülőkön példát statuálva bezzeg levezetni képes-ja hogy ezért még lülön jutalmakat osztogat az éppen BEMZETI-BOLDOGSÁGBAN ÚSZÓ FELCSUTKAI HAVERJA A TITOKZATOS KELETINÉL...NÉGY SÁTORNYI KISZOLGÁLTATOTT-MÁR NEM FÉRT BE A LŐPORTÁLBA SE-MERT EGÉSZ ÉVBEN ÜRES -AZ IGAZLELKÜ SZENCI CSAPATA NEM ÉR RÁ-A REFIK IS TELE VANNAK?-NYARALÓKKAL...SZERETETSZOLGÁLUNK ÉS VEGZÁLUNK EZERREL -EU MILLIÁRDOKBÓL jobb lenne már a joviális pofák háta mögé is nézni-nem gondoljátok magyarok???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.