A hétvégén a "krisztusi magyarságért és az életvédő Európáért" kiálló Alfa Szövetség fehér kereszteket vert le a határ mentén Ásotthalomnál, hogy elriasszák a zöld határon érkező menekülteket. A viszonylag ártalmatlan akciónak durvább leágazásai is vannak: önkéntes határvadászok várnak újabb csatlakozókat a migránsok feltartóztatására, miközben az ásotthalmi polgármester egy gumilövedékes fegyvereket forgalmazó cég videóját reklámozza a helyzet kezelése érdekében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Hurrá! Félkatonai, vagy még annak se nevezhető szervezetek kívánják rasszista töltettel megvédeni déli határunkat. Vajon miért nem lehet a rendőrségbe beolvasztott határőrséget újra hadrendbe állítani, és ezeket a faj és idegengyűlölő hordákat a méltó helyükre tenni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@nyanya001: Gondolj bele egy 4000 lakosú községnek Toroczkai a pm.-re.
szaboria1
@kkalman: Ma reggel egy Jobbikos képviselő is a határőrség vissza állítását sürgette.
dr. prédikátor
Azokat kellene beleverni a földbe akik ezt a baromságot kitalálták!!!Úgy látszik a viktor szopkin és csahos bandája elérte amit akart!felszította a gyülölködést,!!!
VasiMu
@lópicigáspár: kóser szilvát iszogattam, de neked nem adok...
lópicigáspár
@VasiMu: Nekem most érik a szilvám, az almát lassan lehet főzni, de ha te se adsz, én se! :-)))
36
A rendőrség így ellehetetlenül. Nem fognak mindenhová odaérni. Nagyon Dél-Amerika érzésem van ezekkel a szabadcsapatokkal. Nem jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.