Le kell mondani Papcsák Ferencnek képviselőségéről, hogy a Magyar Nemzeti Bank Felügyelőbizottságát vezethesse. Viszont bánatra nincs oka: jövedelme egy bruttó magyar átlagfizetésnél is többel nő – írta meg a Blikk.

Papcsák képviselőként 897 ezer forintot kapott, míg a jegybanknál 1,2 millió forintra nő az illetménye. Tehát több mint 300 ezer forinttal többet vihet majd haza. Sőt, a pozíció kevesebb elfoglaltsággal is jár az újság szerint: míg a parlamentbe hetente többször is be kell járniuk a képviselőknek, emellett ott vannak a bizottsági ülések és a frakcióértekezletek, addig a jegybankba havonta egyszer is elég lehet bemenniük a felügyelőbizottság tagjainak a korábbi évek tapasztalatai szerint.

Egy neve elhallgatását kérő volt felügyelőbizottsági tag szerint a Papcsák Ferenc által vezetett felügyelőbizottság érdemi munkát nem igen tud majd végezni:

Nem kaptuk meg a szükséges anyagokat, Matolcsy egyszer sem jelent meg az ülésen. Akkor már semmibe sem tudtunk beleszólni, hiába egy volt jegybankelnök, Járai Zsigmond vezette a bizottságot. Arra számítok, hogy Papcsák Ferenc által vezetett felügyelőbizottságnak is csupán formális szerepe lesz

- nyilatkozta az újságnak az egykori tag.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Emlékeztek még arra a kölökre, aki szerint 47 ezerből meg lehet élni? Azt sem látták tovább szívesen a városában. Most a Szerencsejáték Zrt-nél keres szinté pofátlan összeget. Ő is felfele bukott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Strong
Bocsánat ezért:

Amikor korrupt, tolvaj politikusokról beszélünk, akkor akkor beugrik egy arc...
justhpeter
Papcsák jóváhagyásával tobzódni fog a szakértelem a Nemzeti Bankban. Az FB elnök analfabéta, az elnök dilinyós, remek együttműködés lesz a nép legnagyobb dicsőségére.
glorianna
Nocsak, milyen strapabíró uborkafák vannak mifelénk :O
(Egyébként pedig rémületes, h micsoda felkészületlen bunkók vezetnek+felügyelnek itt mindenfélét)
kamazuka
Ha mélyen belegondolok akkor kicsiben én is ugyanezt teszem.
Most is dolgozom,de hagyjuk,mert lógok a neten .Tilos,de mondtam ennyiért örűljetek hogy itt van valaki.Ha kedvem tartja sétálok,ha nem nem.aludni is van időm,ha kell 4 de 6-8 órát is.Sőt ha kedvem van iszom sört egyet vagy kettőt,vagy 3-at
Ezek után megértem a tisztelt felügyelőbizottságot,mert aki dolgozik ,az nem ér rá pénzt keresni!
Elfáradni csak, a sajátban szabadl!
Mert a reformok működnek,és magyarország jobban teljesít!
Desischado
Hány herét kell még milliós fizetésért eltartanunk?! De ezek szerint 22 000-ből meg lehet minimál szinten élni! Ők meg milliókból élnek, és nem is dolgoznak érte semmit! Mert Abszurdisztán jobban teljesít! Gratulálok a fidesz szavazóknak!
nemjoezigy
"a jegybankba havonta egyszer is elég lehet bemenniük a felügyelőbizottság tagjainak"
Akkor mi a jó qrva anyjukba kapnak ekkora fizetést, nem csak ez, hanem a többi léhűtő is?
Se felelősség, se munkaidő!
Az ilyen aránytalanságok miatt van a 4 milliós szegénység, és a gyengülő középosztály.
Az ilyen szemét pénz halmozók spájzolják, -persze lehetőleg külföldön-, -mert ugye jó hazafiak- a pénzt a gazdaságba való visszaforgatás helyett, és így nem is fejlődik a gazdaságunk. Ha ezeket a pénzeket a szegények kapnák, akkor az mind idehaza költődne el, így fejlesztve a gazdaságot.
Ugye hülye fideSSkdnpsek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.