Hanem az, hogy állítólag mégis jól beszél angolul – állítja a BorsOnline mai cikkében. A bulvárlap azt írta: Vida az André Goodfrienddel való ikonikussá vált csörtében mindössze azért kért tolmácsot, mert zárkózott ember, így zavarba jött, hogy a tévé kamerái előtt kell beszélnie. Sőt: a 2011-es, közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény szerint be sem tölthette volna hi­vatalát, ha nem rendelkezik angol, német vagy francia nyelvvizsgával.

Az újság ma is a NAV-nál dolgozó forrásai szerint Vidára mindig is jellemző volt, hogy szinte menekül a nyilvánosságtól, a több ember előtti szerepléstől. Zárkózottsága olyan mértékű volt már hivatali ideje alatt, hogy szinte csak a legszűkebb bizalmasaival érintkezett.

De most nagyon úgy tűnik, hogy az ex-NAV-elnök kipiheni az elmúlt hónapok fáradalmait és nyaralni ment. Behúzott függönyök, hiányzó névtábla, nagy halom szemeteszsák az autóbejárónál – ez a látvány fogadta a lap riporterét, mikor felkereste a házát. A nyaralás tényét Vida környezete is megerősítette az újságnak.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Elhiszi ezt valaki??? Tud angolul, csak zárkózott???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@justhpeter: A közszolga a köz érdekében cselekszik. Lehet, hogy valakit kiszolgált, de hogy nem a köz érdekében az nyilvánvaló. (Kötözködtem, bocs)
Egyébként rá és a titokban maradt kitiltottakra sem fogunk emlékezni pár év múlva, ahogy már senki nem emlékszik az olajmaffia ügyekre mikor komplett vasúti szerelvények tűntek el. Ha nem felejtenénk, akkor nem ismételné magát a múlt amit már párszor lerázunk magunkról.
Desischado
Nekem akkor tetszene, ha a börtönben lenne zárkózott! Egy szép életfogytiglan kijárna neki!
Hari
@justhpeter: csak nehogy visszasirjuk, az elmúlt 25 év tanúsága számomra az, hogy mindig csak rosszabb jön.
justhpeter
@human: Azért az az olajbiznisz nem sikerült olyan teljesen titkosra, mivel sok agyatlan lett bevonva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.