Történt ugyanis, hogy a budai Szent Ferenc kórház egy erdei tanösvénnyel bővült, így szívbetegek kellemes erdei környezetben sétálhatnak, ami nagyban elősegítheti gyógyulásukat. Az ösvény hivatalos átadóján megjelenő Semjén Zsolt beszédében kitért arra, hogy mekkora kárt okoztak a kommunisták a magyar egészségügynek, amikor kiszorították belőle az egyházat. Majd a szalag átvágása után elszavalták a Miatyánkot.

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Captain Blood
Jézus, ha újra itt járna a földön úgy baxná szemközt ezeket a műkeresztény barmokat, hogy orbitális pályára állnának az biztos!
Semjén " főzz egy jó erős kávét" Zsolti az elsők között lenne az biztos!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Hát Semjén jobban tette volna apád is, ha helyetted erdei sétára indul. Tiszta gondolattal úgy döntött volna, hogy meg se fogantassál.
KERKA
@Pálinkafőző Rézüst: Amekkora barom, még bevezetteti az egészségügybe, hogy operáció helyett jót tesz egy erdei tanösvény séta.
mtsl
Elmebeteg őrült ov.(és az összes választottja)
Elmebeteg őrült szs.(és az összes választottja)
Ha elmebeteg őrültek vezetnek egy egész országot, annak az országnak ANNYI. - ez őrület!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.