A győri vasútállomáson leszállítottak 26 migránst a rendőrök a Budapestről Bécsbe tartó expresszvonatról – hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök délutáni Híradójában. 

A beszámoló szerint az elmúlt időszakban Magyarország, Németország és Ausztria rendőrei fokozottabban ellenőrzik a nemzetközi, különös tekintettel a Bécs és München úti célú vonatokat, hogy megakadályozzák a migránsok nyugati országokba való illegális eljutását.

Egy Budapestről Bécsbe tartó vonaton csütörtökön is végigjárták a rendőrök a szerelvényt, minden utasnak ellenőrizték a papírjait. Győrnél 26 migránst – 22 felnőttet és négy gyereket – szállítottak le a vonatról, mert nem tudták igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. Az előállított migránsok ellen idegenrendészeti eljárást kezdeményeznek, amelyet a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal folytat majd le – hangzott el az M1 Híradójában.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
@vizinyuszi:Mivel fingod sincs hogy a vallási,törzsi helyzetről,rossz alaphelyzetből,rossz következtetésekre jutsz.Mondjuk leszarom,és megkérlek a jövőben ne szólíts meg.Tudod,manapság az embernek ügyelnie kell a jó hírére,és nem szeretném ha a te nickeddel kapcsolatban emlegetnék az enyémet.Köszönöm.
kakaósbögre
@picike: minek válaszoljak?Nem gondolom hogy feléred ésszel.De ha képes vagy rá gondolkozz el a Francia és a Spanyol Idegenlégió létjogosultságán.
picike
@vizinyuszi: én nem sértek megsenkit se ha ők elhiszik mondják ugy én azt hiszem el amit látok mindig
picike
@kakaósbögre: ilyen szarságokon én magyar létemre nem gondolkodok kérd valamelyik minsztert meg erre
vizinyuszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kakaósbögre
@picike: ez jó.Engedelmeddel,idézni fogom. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.