Mintegy 80 illegális bevándorlót szállított az a magyar rendszámú kamion, amelyet pénteken délelőtt tartóztatott fel a cseh rendőrség a D5-ös autópályán Nyugat-Csehországban – jelentette a cseh közszolgálati hírtelevízió pénteken.

"Megerősíthetem, hogy megállítottunk egy kamiont, amelyben több tucatnyi személyt találtunk. Jelenleg vizsgáljuk a részleteket, folyik az érintettek azonosítása, állampolgárságuk megállapítása" – fogalmazott Ivana Jelínková rendőrségi szóvivő.

A televízió szerint a magyar rendszámú kamiont Ostrov u Stríbra településnél állította meg a rendőrség. Jelínková megerősítette, hogy a kamion vezetője külföldi állampolgár volt.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Leginkább az érdekelne, hogy a magyar kamion sofőrje kihez-mihez képest volt külföldi? Csehországhoz, vagy Magyarországhoz képest?
Január
Ott legalább védik a határukat. Hogy kerültek a bevándorlók a magyar kamionba, embercsempész?
nemkati
@Január: Ó, ezt én is meg tudom mondani. Felszálltak rá. :)
Toby
Ők valamennyien Gecisztánban akartak letelepedni, de a jegyük tovább szólt...mondta a qrmányszófosó...
36
Az fáj ezeknek hogy egyáltalán foglalkozni kell a migránsokkal.(De a cikket, magyar rakta ki ide) Értem itt, szerbek, horvátok, szlovákok, csehek, most lapítanak a lengyelek is. Nincs a barát, nem barát a magyar téma. Nem baj. Eddig olcsón megúszták. Meg lesz a határzárunk és a szerbnek is a zsebébe kell nyúlnia. "Európa vakbele, szerbia."(CIA biztonsági elemzés)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.