A karcagi Kun-Mediátor többségi tulajdonosa, Dobrai Sándorné alig négy hónapja van szökésben, de sok milliárd forinttal tűnhetett el.

A Magyar Nemzetnek Tarjányi Péter rendőrségi szakértő azt mondta, az esetek 90 százalékában végül előkerülnek azok, akik bujkálnak. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg pénzt emészt fel mindez, hiszen gyakran le is kell fizetniük a hatóságokat.

A köznyelvben csak Marcsikaként elhíresült nő a jelenlegi adatok szerint több mint ezer embert károsított meg piramisjátékra hasonlító módszerrel, a kár meghaladhatja a tízmilliárd forintot, sőt egyes becslések a húszmilliárdos kárértéket sem tartják kizártnak.

Tarjányi Péter a hasonló esetekkel kapcsolatban azt mondta, a nyomozásnak van egy aktív szakasza, amikor próbálják meghatározni, hol lehet a „célszemély”. Ennek érdekében figyelhetik a rokonokat, a levelezéseket, a telefonhívásokat vagy a banki műveleteket, a számlák forgalmát.

Szerinte arra, hogy valaki akár évekig, évtizedekig illegalitásban éljen és ne adjon magáról életjelet, megfelelő képzésre van szükség. Ráadásul ilyen esetekben más bűnözők is vadászhatnak rá, hogy megszerezzék a pénzt, tehát akár ők is feldobhatják. Világosan látszik tehát, hogy az idő Dobrai Sándorné ellen dolgozik.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
höhöhö...Tribuszerné a yard épületével szemben lakott...

...parasztvakításnak pont kiváló a marcsika bujdoklásának felmutatása, mindenféle szakértő hablatyolása, de mi van azokkal, akik engedték, hogy ezt a tevékenységet ekkora méretben, nyílvánosan, szabályosnak látszó formában űzze?..azok ott bóklásznak a városban...
...majd ők addig kifizetik az emberek veszteségét, és ha marcsika előkerül, rajta behajtják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@papa.49: ááááá...spórolós a szentem...ilyenre nem költ... ááá..inkább beosztja ezt a kettőt.

:-)
Dr. Felipe
Aztán az elfogás után megint jön a kígyóméreg vagy az osztrák nyugdíjas.
papa.49
@Dr. Felipe: Nem kell elfogni, ők bujtatják))))))))
papa.49
@wagabund: Szerintem volna jelentkező aki kicsit kiegyelné, azt a kettőt)))))))))
zöldszem
Rogán egyre nagyobbodó lakásába, eltitkolt szobájába keresték már?
kisangyalom13
Ügyvédjei ügyesen, taktikáznak, ez miért nem büntetendő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.