Az ÁNTSZ korábbi járványügyi vezetője a Magyar Nemzetnek azt mondta, Magyarországon korábban már megszűnt betegségek fertőzhetnek ismét az ellenőrizetlen körülmények között tömegesen érkező migránsok miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vizinyuszi
Ezért nevezem ezeket magas kockázati besorolású elemeknek: gazdasági, közbiztonsági és egészségügyi kockázatot jelentenek.
A tökéletes megoldás: szó szerint az összes, illegálisan Európában tartózkodó kecskepásztort ki kell takarítani vissza, ahonnan ide ette a fene.
nyanya001
A korbábban megszűnt betegségek rohamosan terjednek
az elszegényedett magyar vidékeken, ilyen a TBC a májgyulladás, mert nem telik higiéniára,
a TBC az alultápláltság, rossz lakáskörülmények miatt, érdekes módon ezzel nem foglalkozik az ANTSZ.
nyanya001
Ha ezzel is foglalkozna az ANTSZ , vagy odafigyelt volna, hogy legyen elegendő
belőle

A BCG a tuberkulózis és az újszülött-kori agyhártyagyulladás ellen nyújt védelmet az egyévesnél fiatalabbaknak, jelenleg a beszállítási problémák miatt egy nagyon minimális mennyiség áll rendelkezésre az oltásból, ezeket a nagy rizikónak kitett csecsemők kapják meg. A veszélyeztetettek közé leginkább azok a kicsik tartoznak, akiknek családjában vagy a környezetében tbc-s beteg él, ilyen esetekben ezt feltétlen jelezni kell.
Azt hiszem elég sok a rizikónak kitett csecsemő ami járvánnyá duzzadhat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.