A társadalom háromnegyedének támogatását illene megszerezni Budapest olimpiai pályázatához – mondja Szalay-Berzeviczy Attila. A játékok hazai rendezését tíz éve szorgalmazó BOM a Magyar Sportért Alapítvány elnöke hisz abban, hogy Budapest tizenöt éven belül olimpia helyszíne lesz, és azt javasolja, a szervezőbizottság tőzsdei részvénytársaságként működjön.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Ha valaki ennyire veri a nyálát az olimpiáért, akkor vállaljon be minden előzetes költséget, a közvélemény kutatáson, a népszavazáson át a nevezési költségekig.
Ez úgy is csak a mészáros, csányi, stb féléknek és a politikusoknak hozna hasznot, az ország költségvetése, ha úgy tetszik az államháztartás, ha úgy tetszik a NÉP csak ráfizetne!
Manhattan
Boston is visszalépett. Szerintük, túl sokba került volna az olimpia. Még utóbb egyedül maradunk... )
justhpeter
Érthető, hogy nem akarnak népszavazást. Pontosan tudják, hogy nagyarányú bukás lenne a vége a történetnek. Újabb közpénzek lenyúlásáról van csak szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.