Hivatalunk élen jár az elektronikus ügyintézés visszaszorításában. Remélhetőleg jövő évtől még jobban fogunk teljesíteni, és egyáltalán nem fog értesítést kapni e-mailben. Legutóbb éppen e-mailben figyelmeztettek, hogy nemsokára lejár az autóm műszaki vizsgája. Két hétre rá, legnagyobb meglepetésemre, címeres levelet hozott a posta a Hivataltól (teljes nevén: a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala Közlekedési Igazgatási és Nyilvántartási Főosztályának Közlekedési Nyilvántartó Osztályától), amelyben ismét fölhívták a figyelmemet arra, hogy egy hónap múlva lejár a műszakim, és rögtön ajánlottak is a szomszéd városban egy kft.-t a jármű „időszakos műszaki vizsgálatára”.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hari
Tessék végre tudomásul venni, hogy a hivatal önmagáért van. Neki minden módon bizonyítani kell a nélkülözhetetlenségét. Az ügyfél kellemetlen, de sajna szükséges kellék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.