Éjszakai repülésre készülnek a kecskeméti repülőbázis pilótái augusztus 3-tól augusztus 6-ig több város fölött, ez nagyobb hanghatással jár, ezért a honvédelmi tárca a lakosság megértését és türelmét kéri – közölte a minisztérium sajtóosztálya az MTI-vel vasárnap.

A tájékoztatás szerint hétfőtől csütörtökig minden nap este hat órától hajnali 1 óráig a repülők éjszakai repüléseket hajtanak végre, a kiképzéssel a pilóták éjszakai körülmények közötti repülési képességét fejlesztik.

Az éjszakai repülés során – Kecskeméten kívül – nagyobb zaj és hanghatás lesz tapasztalható Eger, Balmazújváros, Miskolc és Heves, Szolnok, Kisújszállás, Mezőtúr, Szarvas valamint Orosháza és annak 30 kilométeres körzetében – olvasható a közleményben.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@TASzSz: Igen! Ha pedig 3 vagy több az pedig gruppen szex!:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@mate03: ma, 09:15 Ebben egyetértek Veled. Nem tudom, hogy a mai pilóták közt van-e olyan, aki hibás futóművel leteszi a gépet nagyobb sérülés nélkül. Nekem volt szerencsém ilyen pilótával találkozni.
Szeparepa
Valami készülődik... isten irgalmazzon mindenkinek...
kamazuka
Asszem Uriah Heep-et hallgatok!

Az muzsika.A többi csak zaj.
mate03
@kkalman!1963-ban szereltem le! Nem volt olyan hét hogy legalább,2-3 -repülés ne lett volna: Szolnokon voltam(LUCSOS),mi feleltünk a pálya és a bevezető fénysor világításáért!Volt arra is példa hogy egy Monostori nevű őrnagy MIG 15-tipusú gépének hajtóműve Szajol község felett,le ált! Hajtómű nélkül hazahozta a gépet! Szerencséje volt,mert nagy magasságban repült,így tudott zuhanásokkal sebességet nyerni! Remek oktató volt!
kkalman
@mate03: ma, 08:46 Én '80-ban szereltem le Taszárról. Az ottani "fenegyerek", Répás őrnagy, Siófokról hozta haza a MIG 21-t hajtómű nélkül, és ő tette le hasra a gépet egy másik alkalommal, mikor a futó meghibásodott. Valahogy nem "sikerült" neki amortizálni egyszer sem a gépet. Ja, hogy hetente háromszor a levegőben voltak 6-10 órát, és volt rutinjuk? Az egy másik világ volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.